Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a férjemet a mosogatásra?
Minden mást megcsinálok, de mosogatni nagyon nagyon utálok. Megcsinálom, de nagyon nem szívesen. Hogy vegyem rá, hogy néha ő is mosogasson el?
Házimunkából annyit csinál, hogy néha beteszi a mosást és segít teregetni...
albérletben lakunk, nincs hova bekötni, nem is bombázhatom szét más lakását... pedig, hidd el, az lenne az első, amit megvennék, ha lehetne...
én is szépen meg szoktam kérni, többször is... nem használok semmit feleslegesen, ha főzök pl. spagettit, kiveszem a tésztát, kiöblítem, és abban főzöm a szószt is utána...
nem használok semmit feleslegesen, ha főzök pl. spagettit, kiveszem a tésztát, kiöblítem, és abban főzöm a szószt is utána...
Biztos, hogy nem ennék nálatok kérdező.
Az én férjem akkor jött rá,hogy be kell segiteni a házimunkába,amikor elutaztam néhány napra.A mosogatást már mondani sem kell neki, mert magától is megcsinálja.Sajnos egy baj van, hogy rosszul mosogat, és utána kell mosnom, igy nem mindig a legjobb.
Adjál neki 2 puszit és dicsérd meg.
most a spagettissal mi a bajod?? tiszta vízben megfőzöm a tésztát... csapvízből van a leves is, azt is megeszed, meg a tésztát is megeszed. Kiöblítem (nyilván forró vízzel és át is törlöm a szivaccsal), nem értem, ezen mit problémázol...
azt már írtam, hogy sajnos nem fér be a mosogató, meg nem a mi lakásunk, így nem is tudok semmit csinálni...
A páromnak sincs baja a mosogatással, elfogadja, hogy az is egy házimunka, amit el kell végezni. Mondjuk ez nevelés kérdése is, áldom az anyukáját, hogy a fiának nem tanította meg a "női munka" kifejezést.
Szerintem mondd meg a férjednek, hogy mivel nagyon utálsz mosogatni, legyen ez mostantól az ő feladata. Ha már amúgy se csinál semmit a házimunkában.
Miért kell leszólni a kérdezőt? Agyrém.
Én is utálok mosogatni, egyszerűen hányingerem van tőle. Pedig még mosogatógépünk is van! A vőlegényem mosogat szinte mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!