Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem 19 boldog házassági év után közölte hogy mi lenne ha elköltözne? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Állítólag nincsen senkije, csak most jött el nála az-az idő hogy már nem szerelmes belém. Azt mondja hogy szert de csak ennyi. Mindenben segíteni fog, van 3 gyermekünk. Csak külön akar lenni! Én nagyon szeretem, de azt mondják ha szeretsz valakit akkor enged el!2014. márc. 17. 11:45
21/26 A kérdező kommentje:
Szerencsére megoldodot minden! Nem költözött el és nem válunk el! Rájött hogy a családja többet ér egy futó kis kalandnál!
2014. ápr. 2. 15:49
22/26 anonim válasza:
Mi történt?
Én örülök a jó hírnek, de vigyázz,nehogy 2 lovon üljön a férjed?Szakított a nőjével,megbánta amit tett?
Nagyon hamar történt minden, volt elég idő meggondolni?
23/26 anonim válasza:
Na ez akkor jó :) De azért légy résen :) Biztos nehéz lesz a bizalmat visszaépíteni,sok szerencsét:)
24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy örültök neki és az óva intést is! Igen szakított a nővel, igaz a csajszi nehezen fogja fel, mert folyamatosan napi szinten írogat neki, de a férjem nem válaszol neki. Hát óvatos vagyok vele hogy még egyszer nehogy hülyének nézzen, de szerintem őrül hogy megbocsájtottam neki és hogy velünk maradt! Tegnap pl. kaptam ajándékba egy óriási marcipán szívest, csak úgy minden ok nélkül.
2014. ápr. 3. 10:18
25/26 anonim válasza:
Azért rövid idő alatt ne bocsáss meg, hagyd hogy teperjen:) Amúgy csodálom hogy meg tudtál bocsátani neki:)
26/26 anonim válasza:
marcipan ide vagy oda amit nem csak ugy kaptaal hanem buntudaatbol azert egy nemi betegseg szurest kezzitess velee ki tudja mit hozzott haaza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!