Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem 19 boldog házassági év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem 19 boldog házassági év után közölte hogy mi lenne ha elköltözne? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Állítólag nincsen senkije, csak most jött el nála az-az idő hogy már nem szerelmes belém. Azt mondja hogy szert de csak ennyi. Mindenben segíteni fog, van 3 gyermekünk. Csak külön akar lenni! Én nagyon szeretem, de azt mondják ha szeretsz valakit akkor enged el!
2014. márc. 17. 11:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%
Külön akar lenni? Hát akkor kezdeményezze a válást, gyermekelhelyezést, vagyon megosztást. Mi az, hogy külön akar lenni? Te meg edd otthon a kefét, hogy vajon visszajön-e , számíts-e rá, vagy kezdjél új életet? Mindezt addig, míg őfelsége kifundálja, hogy mi is a baja? Szerintem engedd el, de higgadtan közöld vele, hogy te, a családja nem egy játék, hogy ha megunja, akkor kiveszi az elemet és feltesz a polcra, ha meg mégis úgy dönt, hogy játszana, akkor visszateszi bele az elemet és minden megy tovább, mintha mi se történt volna. Nehogy már lábtörlőt csináljon belőled! Értem, hogy szereted, meg szerinted boldog a házasságod, de ha ő ennyire becsül, akkor ...Mnjen csak külön, mond el neki, hogy ha külön életet akar, akkor adja be a válást, stb. papírozzátok le, hogy addig is a fizetése felét legyen kedves átutalni gyerektartás címén, és kezdeményezzétek a vagyonmegosztást. Ne képzelje, hogy így lehet szórakozni más érzelmeivel, az egész családjával. A bizonytalanságnál nincs rosszabb, téged idegileg biztos tönkretenne az az idő, amíg várod, hogy mikor tér észhez. Ha nincs neki senkije, úgyis visszakúszik, neked meg legyen tartásod. Addig is fordítsd sok időt magadra, fodrász kozmetikus, csini új ruhák. Hadd lássa, hogy nem áll meg nélküle az életed, hidd el, annyira fog neki fájni, hogy talán nem ő az egyetlen, aki befásult és aki fellélegzik, ha elmegy, hogy rögtön vissza kar majd kapni.
2014. márc. 18. 06:55
 12/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ! Ő azt mondja hogy szeret csak elmúlott a nagy szerelem és kissé feszült lett! Én is abban bízok hogy ha elmegy hamarosan rájön hogy hiányzunk neki és vissza akar jönni! Vagyon megosztásra nincsen szükség mert azt mondta hogy nem akar elvinni semmit sem mert az kell nekünk nekem meg a gyerekeknek! Attól fél hogy nehogy olyan legyen az életünk ha velem maradna mint a szüleié, hogy csak vitatkoznak.
2014. márc. 18. 09:50
 13/26 A kérdező kommentje:
Sajnos én voltam a naív! Hogy megbíztam benne! Kiderült vagyis lebukott van neki nője azért akar elköltözni! De most már nem is akarom hogy maradjon!
2014. márc. 19. 00:46
 14/26 anonim ***** válasza:
Indítsd el a válást házasságtörés miatt.Jól nem fog járni.
2014. márc. 20. 11:48
 15/26 A kérdező kommentje:
Én azt mondtam hogy adja be a válópert ő! Vagy jobban járok ha én adnám be?
2014. márc. 20. 14:03
 16/26 anonim ***** válasza:
Sztem teljesen mindegy,adjátok be közös megegyezéssel,úgy a legfájdalommentesebb.Ügyvéd előtt egyezzetek meg a részletekben.Sok sikert Neked :)
2014. márc. 21. 16:50
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2014. márc. 22. 11:25
 18/26 anonim ***** válasza:
24%
Minden pasinak van nője, ezt jegyezd meg! Mindegyik megteszi legalább egyszer. Nem érdemes magyarországon házasodni (sem)
2014. márc. 22. 17:58
 19/26 A kérdező kommentje:
Sajnos naív voltam és nem gondoltam hogy én is megérem ezt hogy a férjem másba lesz szerelmes!Sikerült albérletet találnia 1-én költözik. De én ahogy elolvastam az üzeneteket ami a nagy szerelme írt neki ,szerintem nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk! Sajnos én még mindig szeretem nem is tudom hogy mi lenne jobb ez így vagy ha utálnám, de akkor valószínű hogy a gyerekeknek is nehezebb lenne.
2014. márc. 23. 16:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Sajnos itt tovàbb kel lépj, àtéltem ezt én is, igaz csak 2 év utàn, de annyira szerelmes voltam, mint még soha, és olyan volt mintha egész életünkben ismertük volna egymàst. Hidd el, egy idö utàn könnyedén tul fogod tenni magad ezen, talàlsz olyan valakit aki minden tekintetben a tàrsad lehet! Iszonyatos fàjdalom, én sajnos tudom:( 3 kölyök mellett pedig gyorsabban mehet, gyerekek nagyon tudnak szeretni:) én nagyon drukkolok neked igy ismeretlenül iskitartàst kivànok:)Ha gondolod, irhatsz privit is, segitek:)
2014. márc. 23. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!