Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a férjemmel?

Figyelt kérdés

A kisfiunkat fogadott orvos műtötte nemrég orrmandulával, akit persze ő is látott,de a vizsgálatokra én vittem a kicsit, tőlem kérdezett az orvos,hisz előtte a férjemet nem is látta soha. Gyakran járt be hozzánk a műtét után is,hogy hogy van a kicsi, de mivel sokat hányt,így többször el is hívott minket a rendelőbe,hogy megnézze nem-e vérzett be a mandula helye. Szerencsére nem. Többször is vizsgálta meg,mert hasfájás is volt. Aznap adtam oda én az ajándékot,meg a pénzt,amit gondoltunk a férjemmel. Mondta is a férjem, intézzem én,mert hát engem már csak jobban ismer. Közben férjem sétált arra a kisfiunkkal. Az orvos nem akarta elfogadni, és kérdezte,hogy egy puszit kérhet-e. Meg is lepődtem,de hát mivel a gyerekorvos is adott év végén,mikor vettünk neki apróságot,így nem lepődtem meg rajta. A férjem első kérdése az volt,hogy minek kellett az orvosnak puszit kérnie, meg hogy örülhetett ennyire a puszinak. Elég féltékeny volt. Feltűnt neki,hogy az orvos nagyon kedves velem,míg a szobatárssal akinek szintén ő volt az orvosa már nem volt olyan kedves. A múlt héten felhívott az orvos (azért tudják a telefonszámot,hogy akármi van a szülőt értesítsék) hogy be tudnék-e hozzá menni,mert bent maradt a kórházban a táppénzes papírom, (de közben én leadtam már egyet a munkahelyen) és akkor a gyermeket is megvizsgálná,meg az én fülemet is,mivel már fáj egy ideje. Na ezen férjem megint kiakadt,hogy mit akar már tőlem az orvos,hogy ennyire kedveskedik, biztos bejövök neki. Hiába magyaráztam akármit, csak ezt állítja. Az orvos nálam 22!! évvel idősebb. Nem tudom mi lelte,hogy most így reagál erre. Az orvosról tudni kell,hogy nagyon szeretik,mert tényleg kedves, barátságos. Férjem szerint ez inkább nekem szól,nem is a gyereknek. Ezekre a féltékenységekre hol úgy reagál,hogy ilyenkor hol olyan kedves,hogy kenyérre lehet kenni és szinte békén sem hagy,mert ölelget,kedveskedik,máskor meg olyan,hogy szinte éppen melegebb éghajlatra nem küld el.Nem értem ezt az egészet. Hogy kezeljem ezt? És már a kisfiunkat is kérdezgeti,hogy ki nézegeti anyát, kedves anyával a doktor bácsi.Ugye milyen a gyerek,ő el is mondja.

Ma nekem kellett visszamenni ehhez az orvoshoz,mert múlt héten kiderült,hogy külső hallójárat gyulladásom van és visszahívott kontrollra.Ma mondta,hogy hamarosan menjek már megint vissza,mert csináltatna egy hallásvizsgálatot (tudod írtam is hogy nem túl jó a hallásom,többször visszakérdezek). A kisfiamnak szintén kell,mert neki a műtét előtt halláscsökkenése lett.Külön időpontot akart adni nekünk,és hogy ez nem okozna-e gondot.Végül az asszisztens adott egy napra időpontot a kisfiammal. Az orvos azt is közölte,hogy mindenképpen aznapra írjon be minket,amikor ő van mert meg akar vizsgálni minket. Férjemnek már ez is gyanús,hogy miért hív vissza állandóan ha nincs bajom. Tegnap hozzátette a férjem,hogy nagyon fog örülni nekem az orvos,ha meglát. Az orvost nem szeretnénk lecserélni,mert lenne lehetőség,de nagyon elismert orvos, és tényleg komolyan veszi a bajokat,nem úgy mint az előző aki sorozatban félrekezelt. Azt még csodálom engem nem gyanúsít. Mi okozza,hogy ezt csinálja a férjem? Mit tehetnék?

2014. márc. 13. 19:58
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, akárhogy is csűröd-csavarod a dolgokat, egyértelmű, hogy Te is látod, hogy ez nem egy normális orvos-beteg kapcsolat. És még azt kérdezed, hogy mit csinálj a férjeddel?! Nem az ő viselkedésével van probléma! Pont hogy ő a normális hármótok közül. De persze téged is megértelek, mást hibáztatni és a saját bizonyítványunkat magyarázni mindig könnyebb, mint a hibát elismerni és változtatni, vagy amit pl. ki is próbálhatnál, tekintettel lenni valakire, akit elvileg szeretsz.
2014. márc. 14. 14:08
 22/43 anonim ***** válasza:
67%

Én is úgy gondolom, kissé nyomul az orvos.

Én a helyedben a békességet választanám. Mindegy, milyen elismert orvos, választanék helyette mást és nem járnék hozzá. Sem magam, sem a gyerekem nem vinném.

Ne mondd már, hogy nem találsz lelkiismeretes orvost! Az én lányomnak is kivették az orrmanduláját, kiváló doktornőt találtunk, maximálisan meg voltunk vele elégedve!

2014. márc. 18. 14:08
 23/43 A kérdező kommentje:

Az flörtölgetés,hogy visszamegyek úgy ahogy hívnak?Meg k.válkodás??Magyarázd már el,hogy mivel flörtölgettem az orvossal??

Egy szimpla kérdést tettem fel,de itt néhányan már máglyára tennének, tisztelet a kivételnek. Nem sértegettem senkit sem, csak egy kérdést tettem fel.

Arra válaszolnék,hogy nem örülnék ha férjem végigpuszilgatná a nővéreket, sajnos nem én csaltam meg a férjemet,hanem ő engem. Lehet több okom lett volna nekem féltékenynek lenni. Foglalkozok a férjemmel, többet is mint ő velem.

2014. márc. 18. 14:10
 24/43 anonim ***** válasza:
50%

figy leirtal 1 tortenetet, amit lehet erteni igy is ugy is, nem ismerunk, aki mar jart rosszul, hagytak fakepnel, ugy, h nyugi ne feltekenykedj, majd 2 napra ra azt mondtak viszlat. attol ne csodalkozz ha egybol a gyanu van benne, esetleg le is mocskol a regi emlekei vegett.

ha tenyleg szereted mond meg neki h ugyse csalnad, ha akarnad csalni, meg nem h oda mesz :)

udw.

2014. márc. 18. 15:09
 25/43 piroska és a farkas ***** válasza:
0%
nem olvastam végig minden hozzászólást, de nekem sem szimpatikus ez a szituáció. Én pl azt nem értem, hogy a gyerek és Te hogyan járhattok egy orvoshoz, hát a gyereket eleve gyerekorvo vizsgálja, nem? legalábbis én azt hittem, hogy ez külön van, még sztk rendelésen is. Egyébként nekem is volt olyan huszonéves koromban, hogy egy 3 hetes kórházi tartózkodás után, amit becsülettel - de a többiekhez képest nem megkülönböztetett figyelemmel4 - csinált végig velem egy nálam jóval idősebb doktorbácsi, a végén úgy búcsúzott, hogy " kérek egy hatalmas puszit".És megölelt, aztán ő jobbra, én balra, azóta sem keresett senki senkit. De a Te eseted más, az orvosnak is éreznie kellene, hogy ez nem tiszta. ja, és a helyében én is a kisgyerektől kértem volna vmit, mondjuk, h "na kisöreg, csapj bele"... vagy vmi ilyesmit.
2014. márc. 18. 15:15
 26/43 A kérdező kommentje:

Mi egy magánorvosnál voltunk előtte a kisfiam sorozatos betegeskedéseivel (neki csak magánrendelése van) a kórházból kértük,hogy ajánljon valakit aki megműthetné. Ajánlotta a fenti történetben leírt orvost, akit telefonon kerestünk fel, már ott közeli időpontot adott. Eleinte nem volt olyan közvetlen. Az első alkalommal mikor vittem hozzá a kisfiamat, akkor csak szimplán kedves volt.A műtét napjáig nem is volt olyan gyanúsan kedves, majd onnantól lett kedvesebb. Mivel alaposan ellátta a gyereket, ezért rákérdeztem,hogy én is járhatok-e hozzá. A helyi orvos úgy beszél mindenkivel mint a kutyával, nem kezel ki normálisan, előbb-utóbb magánorvoshoz kötünk ki. Ez az orvos,meg gyerek-és felnőtt fül-orr-gégész. Más gyerek is jár hozzá,nem csak az én gyermekem.

Mint szakember meg vagyunk elégedve vele. Nem értettem a férjemnek miért gyanús,mikor többen elmondták,hogy kedves orvos, sokan szeretik. Eleinte avval kezdte a férjem,hogy a pénz miatt kedvesebb,de azt sem akarta elfogadni.

Én meg azért akartam hozzá járni,mert sajnos sokszor van gond a fülemmel.

A hónap végén 31-én menni kell hozzá hallásvizsgálatra nekem is meg a kisfiamnak is.

Egyébként én 25 éves vagyok, az orvos 47.

2014. márc. 18. 15:50
 27/43 piroska és a farkas ***** válasza:
46%
Rendben, akkor aza része, hogy miért jártok hozzá mindketten, érthető. Ennek ellenére nekem már azzal gondom van, hogy a kérdés úgy szól : "Mit csináljak a férkemmel?" és nem úgy, h : "Mit csináljak az orvossal? ..." hiszen itt ő az, aki vmilyen szinten tisztességtelenül viselkedik, már első körben le kellett volna a puszi kéréskor állítani azzal, hogy puszit nem adok, de a férjem egy kézfogást szívesen. Ha ő nem érzi a határokat, ne bíztasd, hanem éreztesd Te!
2014. márc. 18. 17:52
 28/43 anonim ***** válasza:
33%

"Én meg azért akartam hozzá járni,mert sajnos sokszor van gond a fülemmel."

Akkor hangosan mondjuk: neeee ribaaanckooodj aaaz orvooossssal.

Amúgy a férjed helyében, már régen kivágtalak volna!!

2014. márc. 19. 07:46
 29/43 anonim ***** válasza:
16%
#28: Nagyon jó!!! ;D
2014. márc. 19. 08:32
 30/43 anonim ***** válasza:
47%
Mégis mi nem világos abból, amiket leírtunk már elég sokan? Gondolom valami nem világos, ha állandóan kiemelgeted a kérdésed. De az is lehet, hogy szimplán provokálni akarod az embereket...
2014. márc. 26. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!