Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kellene bajom megosstanom a ferjemmel?
Elso sorban a munkahelyi problemakra gondolok, o nem ert a munkamhoz es a munkazarsaimat sem ismeri.
Megoldani csak en tudom, felesleges lenne otthon ot ezzel farasztani.
De a ferjem mindig panaszkodik, hogy a fonoke ... vagy az uj kollega... es a tobbiek ... meg ez a program....
Meg hallgatom, de unom es van nekem is eleg bajom a munkahelyemen csak eppen en nem vissuem haza.
Nalatok, hogy megy ez? Sokat beszeltek otthon a munkatokrol?
Mindent megosztunk egymással, de ami a fő, ha a másik megtisztel bennünket azzal, hogy elmesél valamit, ami bántja, meghallgatjuk és odafigyelünk rá. Még akkor is, ha picit unalmasabb a téma.
Ha te nem hallgatod meg, majd mesél másnak...
nem sokat, de igen megbeszéljük, és segítünk a másiknak, hogy hogyankezeljen egy-egy helyzetet..
sosem untam sőt, kérdeze is róla...ezz oda-vissza működik..
általában ha hazaérünk akkor egy fél óra aklimatizálódás általános
átöltözés, elpakolás..stb, egy teával vagy borral, sörrel vagy egy hideg limonádéval leülünk...megnézzük az e-maileket, híreket ez kb kél óra akkor elkezdünk beszélgetni, mindketten elmondjuk mi történt azbnap..
kb fél óra-1 óra ezzel telik.. amikor kibeszéltük, akkor félretesszük, és jöhet minden más..
Egy házasságban alap dolog, hogy meghallgatom a másik problémáját, és én is elmondom az enyémet. Akkor is, ha nem tudok rajta segíteni.
Akinek gondja van, már az is megnyugtató, ha elmondhatja valakinek.
Ha nálatok ez nem így van, nem lesz hosszú a házasságotok.
De ha minden nap ugyan az a tema, es mar szazszor at beszeltuk!
Ha komoly gondja, problemaja lenne akkor meg hallgatnam es probalnek jo tanaccsal szolgalni.
De egy eve hallgatom ugyanazt a hulye@eget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!