Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnetek ha öngyilkos lenne a házastársatok? Hibaztatnatok e magatokat haragudnatok e ra? Összejonnetek e valaha az eleteben massal vagy emlekenek elnetek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 18:37
31/32 anonim válasza:
Még annyit, hogy én nem bántani szeretnélek, de alapból ott kezdődik a probléma, hogy miért tart el a férjed? Vagy ha el is tart, te emellett miért nem dolgozol valamit? Nincs sikerélményed(!), nincs társasági életed, nem lehetsz túl sokat emberek között, nincs pozitív visszajelzésed másoktól!
Én el is hiszem, hogy ebbe bele lehet őrülni, csak azt nem, hogy miért nem lehet időben felismerni, hogy ez rossz nekem és változtatok az életemen, a semmittevésemen!
32/32 mustafa33 válasza:
30,31-es, ne haragudj, segíteni akarsz de ez egy tipikus és gyakori laikus vélemény. Sajnos sokszor még pszihológus is ilyen véleményen van de az ilyen tanács, hidd el, inkább a bűntudatot erősíti a betegben (mert ez bizony betegség és a legsúlyosabbak közül -gyakran végső kimenetelét tekintve) és az bűntudatában teszi meg. A feleségem 25 év ilyen betegség után, miután az új orvosa hasonló tanácsokat adot, meg olyat, hogy az bűtudatott ébresztett benne velem szemben (pedig nekem eszembe sem jutott hibáztatni bármiért), megtette. Azt hitte ezután nekem lesz jobb, pedig rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!