Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnetek ha öngyilkos lenne a házastársatok? Hibaztatnatok e magatokat haragudnatok e ra? Összejonnetek e valaha az eleteben massal vagy emlekenek elnetek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 18:37
11/32 anonim válasza:
Ha ez a fő problémád,hogy csúnyának érzed magad akkor még a depresszió kezdeti stádiumában vagy ami nagyon jól kezelhető.Ha nem fordulsz szakemberhez,ez mélyülni fog és később súlyosbodik,nem biztos,hogy vissza lehet forditani.
Miért nem beszélsz a férjeddel/feleségeddel erről a problémádról?Egyébként hány éves vagy?
12/32 anonim válasza:
Ha pszichológus akkor biztosan megfogja érteni a problémád és megfogjátok közösen találni rá a megoldást.Ez nagyon gáz,hogy nincs annyi bizalmad az irányába,hogy elmondd neki mi a gondod.
13/32 anonim válasza:
Apósom öngyilkos lett. Anyósom először nagyon összetört, de 4 hónapon belül lett új párja. Még csak 54 éves volt akkor, szóval érthető.
14/32 anonim válasza:
Te vagy az, aki nagynak tartja a hátsóját?
15/32 anonim válasza:
te viccelsz?? Önértékelési problémád van! Mindenki más! Fogadd el magad! Ő veled van! Valószinű nem szánalomból! Igenis kezelésre szorulsz! Ez nem normális! Tud a gondolataidról?? Hallotta már szuper ötletedet? Ha nem,próbáld ki! Kezelni fog!
16/32 anonim válasza:
Én tizenvalahány évig házastársa voltam egy mániás depressziós nőnek akinek volt jónéhany suicid megmozdulása. És egy idő után eljött a pont amikor már azt kívántam, hogy bár sikerülne neki.
Keress pszichiátert, mert hamar jön egy olyan spirál amiből sosem fogsz kikeveredni.
17/32 A kérdező kommentje:
És elhagytad a nejed? Azt meg nem tudja kikezelni senki ha genetikailag ronda vagy
2014. márc. 13. 20:46
18/32 anonim válasza:
Ez őreá egy nagyon nagy szégyen lesz ha te véget vetsz az életednek.Akár tönkre is mehet a pszichológiai karrierje,hisz ki fog ezek után egy olyan szakemberhez fordulni aki a saját feleésgén nem tudott segiteni?
19/32 anonim válasza:
Küldj már egy képet privátban, mert el nem tudom hinni, hogy olyan ronda vagy, mint amilyennek beállítod magad.
20/32 anonim válasza:
Ha genetikailag ronda lennél akkor most házasságban lennél?Esetleg nem ápolod magad.Miért nem mész el egy stilus tanácsadóhoz,profi fodrász és smink mesterhez?Például a "Hogyan legyek jó nő" csapata is csinál ilyen átalakitásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!