Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnetek ha öngyilkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnetek ha öngyilkos lenne a házastársatok? Hibaztatnatok e magatokat haragudnatok e ra? Összejonnetek e valaha az eleteben massal vagy emlekenek elnetek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 18:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is küldjél,hátha tudok tanácsot adni,hogy miként változtasd meg a frizudat.
2014. márc. 13. 20:51
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagy férfi vagy?Általában a nőknek szoktak lenni ilen "csúnya vagyok" gondolatai".
2014. márc. 13. 20:53
 23/32 anonim ***** válasza:
49%

Én hibáztatnám magam. Mert ez azt jelenti, hogy nem vettem észre, hogy problémája van a páromnak. Márpedig nekem ehhez van szemem, hozzám is szokott mindenki jönni a dolgaival (pedig nem vagyok pszichológus és Isten mentsen meg az agyfurkászoktól :D). De mivel mindig ráérzek, ha Ő szomorú, iszonyúan el lennék keseredve, hogy ilyet mégis el bírt titkolni, hogy lényegében vak voltam rá.

Bár olyan, mint a te esetedben nem jönne szóba, mivel én az Ő minden porcikáját szeretem és elfogadja magát olyannak, amilyen. Szóval nagyon súlyos probléma kellene öngyilkossághoz.

Összejönnék utána mással. Keményen hangzik de... 22 éves koromig egyedül szenvedtem mély depresszióban, amióta párom van egy egész más, boldog ember vagyok. Nem tudnék és nem is akarnék egyedül élni soha többé.

2014. márc. 13. 23:47
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Dolgozol? Vagy csak otthon ülsz és tömérdek időd van sajnálni magad?

Ember!!! Rengeteg más és komoly problémával élnek emberek, nem sorolnám.

Tényleg ennyire önző és hálátlan vagy? Van egy házasságod, egy TOLERÁNS férjed, egészségesek vagytok és valószínűleg anyagi gondjaitok sincsenek és te öngyilkosságon gondolkodsz?

Ne haragudj, tudom lepontoztok, de Szánalmasak az ilyen emberek!

A férjedtől egy észhez térítő pofon kéne.

Hagyd abba az önsajnálatot, foglald le magad, SPORTOLJ, keress új elfoglaltságokat!

2014. márc. 14. 08:21
 25/32 anonim ***** válasza:
ha ott hagyja a házastársát egyedül, akkor egy kis hülye fass zopó állat!
2014. márc. 14. 20:53
 26/32 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy hülye vagyok. Nem dolgozom a férjem eltart és rendes mber nagyon szeretem de most valahogy annyira kivagyok hogy azt elmondani leirni nem tudom nézzétek én próbálok túljutni rajta de most nagyon kivagyok.egyébként sportolok minden nap kivéve most pár napja mióta ki sem mozdulok csak sirok
2014. márc. 14. 22:42
 27/32 mustafa33 ***** válasza:
24-es, a legegyszerűbb tanács és a legrosszabb. A depreszió nem akarat kérdése.
2014. márc. 15. 00:14
 28/32 mustafa33 ***** válasza:
Kérdező, írod, nem szeretnéd ha neki a depresziód miatt rosz lenne. Hidd el, azt kezelni tudja (mármint magában a helyzetet), de az öngyilkosságod lenne a lehrosszabb ami neki rosz lehet. Tudom sajnos (ő is azt hitte nekem lesz jobb).
2014. márc. 15. 00:18
 29/32 A kérdező kommentje:
És a te parod vegul megtette Mustafa? Az en ferjem ma is merges nhogy csak sirok hgy o dolgozik es erre jon haza butasagokat csinalok folyamatosan elhataroztam hogy probalok kijonni ebbol de nem igazan megy
2014. márc. 15. 00:22
 30/32 anonim ***** válasza:

Nézzétek, én megértem, amit írtok.

24-es vagyok egyébként.

De ez kezelhető és a sajnálattal itt és az óriási megértéssel csak még jobban belemerül. Pontosan egy erős férj kell, aki észhez téríti, kibillenti. Pontosan egy munka, mert otthon ül és kattog.

Túl sok ideje van sajnálni önmagát!

2014. márc. 15. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!