Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért bánt meg azzal a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt meg azzal a párom, hogy köszönget meg vigyorog arra a nőre, aki miatt majdnem elváltunk?

Figyelt kérdés

Tavaly, kb ilyenkor képbe került egy 3. személy, egy nő.. Sok beszélgetés, meg udvarlás után elhittem, hogy nem volt közöttük semmi.

Megbeszéltük, hogy nem emlegetjük fel ezt az esetet, illetve hogyha összefutunk a nővel, levegőnek nézzük.

Erre ma a párom ráköszönt, meg vigyorgott. Rákérdeztem, hogy mért kellett annak a büdös q-nak köszönni? Ja, mert a nő is múltkor köszönt neki...

2014. márc. 11. 20:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

De nem is az a lényeg, hogy ki mozdult rá kire.

A párom tudta, hogy nekem rosszul esne ha köszönne neki.... És nem érdekelte :(

2014. márc. 12. 09:38
 22/25 anonim ***** válasza:
Nyilván kiérdemelted, hogy figyelmen kívül hagyja a kéréseid, óhajaid-sóhajaid.
2014. márc. 12. 12:41
 23/25 A kérdező kommentje:

22

végre egy normális válasz. Na látod ez lehet.

2014. márc. 12. 13:08
 24/25 anonim ***** válasza:

És nem is sértésnek veszed, hanem Te is el tudod képzelni!

Üzenet értékű lehet, konkrét okkal?

2014. márc. 12. 15:18
 25/25 anonim ***** válasza:

mert nyilvánvalóan d..nak a hátad mögött és hülyére vesznek.

amúgy meg ne csak a nőre orrolj a férjed nyakig-tövig- benne van! azért vigyorognak egymásra! nem lázítani akarlak csak őszinte vagyok

2014. márc. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!