Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért bánt meg azzal a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt meg azzal a párom, hogy köszönget meg vigyorog arra a nőre, aki miatt majdnem elváltunk?

Figyelt kérdés

Tavaly, kb ilyenkor képbe került egy 3. személy, egy nő.. Sok beszélgetés, meg udvarlás után elhittem, hogy nem volt közöttük semmi.

Megbeszéltük, hogy nem emlegetjük fel ezt az esetet, illetve hogyha összefutunk a nővel, levegőnek nézzük.

Erre ma a párom ráköszönt, meg vigyorgott. Rákérdeztem, hogy mért kellett annak a büdös q-nak köszönni? Ja, mert a nő is múltkor köszönt neki...

2014. márc. 11. 20:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

A köszönés alap dolog. A vigyorgás már tényleg túlzás.

Viszont, jobb ha tudod, hogy ha a férjed félrelép, akkor nem az a "büdös K" a hibás, hanem a férjed. Téged a férjed csal meg, nem a másik nő. És gondolom a férjed egy felnőtt férfi, akit nem tud csak úgy akarata ellenére "megerőszakolni" egy nő.

2014. márc. 11. 20:53
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg nem a szeretőt kellene hibáztatni, régen rossz, ha csak rajta múlik a férj hűsége.
2014. márc. 11. 20:57
 3/25 A kérdező kommentje:

A nő azért büdös K., mert a párja külföldön dolgozik, ő pedig több ffi ismerősömmel lefeküdt.

Aztán a páromnál is bepróbálkozott. Állítólag nem történt semmi.

Bocs, biztos én vagyok a bunkó, de ha valaki miatt majdnem tönkremegy a házasságom, annak nem köszöngetek. Főleg ha tudom, hogy ez bántja a páromat.

2014. márc. 11. 20:58
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Az első minent elmondott. Amíg azt a másik nőz hibáztatod, addig csak mentegeted a férjed saját magad előtt.
2014. márc. 11. 20:58
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
De, nem a nő miatt ment majdnem tönkre a házasságod, hanema férjed miatt!
2014. márc. 11. 20:59
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy nem köszönünk valakinek, legalább olyan bunkó, illetlen, tiszteletlen, tapló dolog, mint ha megcsaljuk a párunkat. A párod nem csalt meg, te viszont bunkó vagy. 1-0 oda. Ha a párod megcsal, akkor az az ő hibája lesz, nem a nőé. Dugáshoz két ember kell, és ebből egyik a párod, csak a másik a nő, aki köszöni szépen, mossa kezeit, talált egy balekot, aki szépen megdugta, aztán hazasunnyogott az asszonyhoz. Onnantól kezdve neki semmi köze hozzá. Szóval az általad leírt sorok alapján az utolsó ember, akit eszembe jutna hibáztatni, az a 3. nő. A párod hibáztatnám, mert nem hűséges típus, téged azért, mert alpári vagy. A nő meg rosszkor volt rossz helyen.
2014. márc. 11. 21:00
 7/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha a férjedet nem érdekli, akár zaklathatja is a nő, akkor sem fenyegetné veszély a házasságotokat. A megcsaláshoz két ember kell.
2014. márc. 11. 21:01
 8/25 A kérdező kommentje:

A férjem is hibás, ez egyértelmű. Ezt sose tagadtam. De attól a nő még k. marad.

De még mindig nem fér a fejembe, hogy miért köszönt neki a párom...

Soha semmit nem tiltottam meg neki, de megkértem, hogy ezt a nőt örökre zárjuk ki az életünkből.

Egyébként a nőt jól ismerem. Barátnők voltunk, amíg ki nem kezdett a párommal. (ő mesélte el nekem, hogy épp kivel kavar, mikor a faszija nincs itthon)

2014. márc. 11. 21:01
 9/25 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek tök normális dolog, hogy a párom köszönt a nőnek?

Értem. Hát engem kiakasztott... Lehetek alpári, k*csög stb. De rosszul esett. EZ VAN!

2014. márc. 11. 21:03
 10/25 anonim ***** válasza:
96%

Azzal, hogy köszön, nincs baj. Hogy vigyorog az más tészta. Lehet megint kavarnak.

De te is érdekes vagy. Amíg más faszikkal csalta a pasiját addig barátnők voltatok, nem? Akkor nem zavart, hogy ilyen? :D

2014. márc. 11. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!