Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt meg azzal a párom, hogy köszönget meg vigyorog arra a nőre, aki miatt majdnem elváltunk?
Tavaly, kb ilyenkor képbe került egy 3. személy, egy nő.. Sok beszélgetés, meg udvarlás után elhittem, hogy nem volt közöttük semmi.
Megbeszéltük, hogy nem emlegetjük fel ezt az esetet, illetve hogyha összefutunk a nővel, levegőnek nézzük.
Erre ma a párom ráköszönt, meg vigyorgott. Rákérdeztem, hogy mért kellett annak a büdös q-nak köszönni? Ja, mert a nő is múltkor köszönt neki...
Nem engem csalt meg, miért érdekeljen, hogy épp kivel bújik ágyba? Az érdekelt csak, hogy a páromra ne mozduljon rá.
Hát megtette....
És ha nem is mozdult rá a párodra? Hanem a párod kezdett ki vele?
Persze nyilván a párod nem így mesélné el neked, akkor sem ha így történt volna :)
De mindegy is.
A lényeg, hogy köszönni kell annak is, akit nem szeretünk. Attól nem lesz jobb a házasságotok, ha nem köszöntök neki. Ha meg rendeződött a házasságotok, akkor ettől nem lehet rosszabb, hogy köszöntök.
hát én nem lennék benne biztos, hogy nem csalt meg.
alapból nem lennék ilyen megbízhatatlan pasival, és a köszöngetés is túlzás szerintem...
Amúgy a "k"-tól függetlenül a szex rendben van köztetek??
Igazi domina úrnő lehetsz!
Igen rendben volt.
A "k." látogatta meg a páromat, és erősködött hogy vetkőzzön félmeztelenre, szívesen megmasszírozza.
Mikor hazaértem, ezeket hallottam az ajtóból.
A szomszédom mondta, hogy ez a nő több percig kopogott, és ő úgy vette észre, hogy a párom nem akarja beengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!