Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit reagálnátok erre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Ti mit reagálnátok erre? Elhinnétek?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy mit tennétek, ha a házastársatok letagadná egy ellenkező neműnek, hogy házas, sőt, még barátnője/barátja sincs. Valamint egy kamu sztorit is kerítene mellé. Indokolva ezt azzal, hogy igazából nem is kedveli az illetőt (akivel a beszélgetés folyt), és nem akarja, hogy bármit tudjon a magánéletéről.

Ti elhinnétek?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 6. 17:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném el

ha nem akarnám, hogy bármit tudjon valaki a magánéletemről, akkor nem letagadnám a házasságom, hanem vagy nem beszélnék vele, vagy válaszolnék hogy házas vagyok, de a magánéletem tabu...

2014. márc. 6. 18:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon-nagyon kiakadnék, és nem hinném el ezt a rendkívül gyerekes, béna és ostoba kifogást.

LETAGADOTT téged, szerintem erre nincs mentség.

Ha nem akarok valakivel a magánéletemről beszélgetni, akkor nem mondok semmit. Ő mondott, csak épp olyat, hogy az út nyitva álljon, csak épp nem a "megfelelő" lábak közé.

2014. márc. 6. 19:00
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"ezt mondta indoknak, hogy nem akarja, hogy csaj bármit tudjon róla, vagy nyomuljon.."

Ha nem akarja, hogy nyomuljon, akkor pont hogy el kellene mondania, hogy boldog párkapcsolatban él!

Olyat még nem hallottam, hogy valaki azzal akarja megakadályozni valakinek a nyomulását, hogy szinglinek vallja magát.

2014. márc. 6. 19:19
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nős emberek csak akkor tagadják le egy másik nő előtt a feleségüket, ha fel akarják szedni azt a csajt. Te tényleg bevetted a gyenge hazugságát a magánélete szentségéről?
2014. márc. 6. 20:48
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
téged nagyon átver a férjed
2014. márc. 6. 20:57
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem hittem el neki, ismerem annyira, hogy tudjam mikor "füllent". Csak teljességgel kizárt a megcsalás, az adott hölgyemény teljesen más államban lakik, elég messze. Valamint a nap szinte minden óráját együtt töltjük (kis túlzással). Csak úgy tűnik szeret hazudni.. ezzel akar talán lenyűgözni másokat, hogy kamuzik valamit.. én már teljesen elbizonytalanodtam. Lehet skizo.. Mert amúgy nagyon rendes, meg ez nem is rendszeres dolog, ez a második alkalom, hogy..ilyesmi előfordult. Természetesen nem védem, mert jó nagy szemétség volt ez tőle. Meg a kettős mérce itt is fennáll, elég féltékeny típus. Ha én csináltam volna ilyet, nem is tudom mit lépett volna..
2014. márc. 6. 21:04
 17/27 mustafa33 ***** válasza:
Nem a titkolt , esetleg tudattalatti vágyát mondta a nőnek? Mert már tengeralatjáró szimptómája van az állandó együtlétetektől ?
2014. márc. 6. 22:24
 18/27 mustafa33 ***** válasza:
90%
És ez a szimptóma teljesen független attól hogy mennyire szeret. Mert nap mint nap 24 órát együtt lenni valakivel, az nem használ a párkapcsolatnak. Ha a hét minden napján somlóit kellene enned, három napig teszene, a negyediken már kifogást keresnél, az ötödiken megszöknél.
2014. márc. 6. 22:29
 19/27 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet ebben valami. Eddig szezonális melója volt, ami kora tavasztól késő őszig tart általában. Így a tél kiesik, ilyenkor nincs nagyon munka+munkanélküli segély. Elég stresszes volt emiatt (mondjuk már 11 éve ugyan azon a helyen dolgozott). Ma kapott pont új állást, ami egész éves, nem csak szezonális. Remélem javulni fog a helyzet, mert valóban, az első eset, amiről tudok, az szilveszter környékén volt. Nyáron például semmi ilyen problémánk nem volt (vagy legalábbis nem tudok róla). Lehet ha megint lesz állandó munkahelye, helyrezökken, mert amúgy tényleg nem gondolom, hogy megcsalna, vagy nem szeret, csak.. néha füllent..
2014. márc. 6. 23:27
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Legelső komolyabb kapcsolatom alatt jártam úgy, hogy valahol beszélgettünk egy ismerőssel, és rákérdezett hogy van a barátom. Mondtam, hogy gen már x ideje együtt vagyunk A-val. Erre ő meglepődött, mert előtte 1-2 nappal beszélgetett A-val, aki azt mondta neki, hogy nincs senkije és igyanak meg egy italt vagy ilyesmi. Még telefonszámot is cseréltek.

Persze az ismerősöm rendes volt, azt mondta felhívja ott előttem a barátomat, és akkor hallhatom a saját fülemmel. És tényleg letagadott az akkori barátom. Szakítottam vele, mert nekem nagyon szarul esett és megalázó is volt...

2014. márc. 6. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!