Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok erre? Elhinnétek?
A kérdésem az lenne, hogy mit tennétek, ha a házastársatok letagadná egy ellenkező neműnek, hogy házas, sőt, még barátnője/barátja sincs. Valamint egy kamu sztorit is kerítene mellé. Indokolva ezt azzal, hogy igazából nem is kedveli az illetőt (akivel a beszélgetés folyt), és nem akarja, hogy bármit tudjon a magánéletéről.
Ti elhinnétek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
nem hinném el
ha nem akarnám, hogy bármit tudjon valaki a magánéletemről, akkor nem letagadnám a házasságom, hanem vagy nem beszélnék vele, vagy válaszolnék hogy házas vagyok, de a magánéletem tabu...
Nagyon-nagyon kiakadnék, és nem hinném el ezt a rendkívül gyerekes, béna és ostoba kifogást.
LETAGADOTT téged, szerintem erre nincs mentség.
Ha nem akarok valakivel a magánéletemről beszélgetni, akkor nem mondok semmit. Ő mondott, csak épp olyat, hogy az út nyitva álljon, csak épp nem a "megfelelő" lábak közé.
"ezt mondta indoknak, hogy nem akarja, hogy csaj bármit tudjon róla, vagy nyomuljon.."
Ha nem akarja, hogy nyomuljon, akkor pont hogy el kellene mondania, hogy boldog párkapcsolatban él!
Olyat még nem hallottam, hogy valaki azzal akarja megakadályozni valakinek a nyomulását, hogy szinglinek vallja magát.
Legelső komolyabb kapcsolatom alatt jártam úgy, hogy valahol beszélgettünk egy ismerőssel, és rákérdezett hogy van a barátom. Mondtam, hogy gen már x ideje együtt vagyunk A-val. Erre ő meglepődött, mert előtte 1-2 nappal beszélgetett A-val, aki azt mondta neki, hogy nincs senkije és igyanak meg egy italt vagy ilyesmi. Még telefonszámot is cseréltek.
Persze az ismerősöm rendes volt, azt mondta felhívja ott előttem a barátomat, és akkor hallhatom a saját fülemmel. És tényleg letagadott az akkori barátom. Szakítottam vele, mert nekem nagyon szarul esett és megalázó is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!