Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fogadjam el a részeg férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadjam el a részeg férjem közeledését?

Figyelt kérdés

Párom alkoholista, nincs olyan nap, hogy ne inna. Sajnos ilyenkor ha le akar velem feküdni mindig visszautasítom és ilyenkor jön a féltékenykedésével. Szerinte azért nem fekszem le vele mert van valakim. Én már unom a szex miatt lévő állandó vitát. Mit tegyek?

Amúgy kívánom a szexet vele de a pia szagát nem tudom elviselni.

2014. márc. 6. 15:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hát ha az én férjem lenne alkesz, egyből menne a levesbe... Nem hogy még gondolkozzak azon, hogy lefekszem-e vele vagy sem. Lóf.aszt!
2014. márc. 6. 18:49
 32/35 anonim ***** válasza:
Én nem feküdnék le a párommal ha állandóan részeg lenne. Sőt, el is hagynám egy idő után.
2014. márc. 6. 19:22
 33/35 mustafa33 ***** válasza:

Az ilyen típusú alkoholista (nem részeg, de mindig van benne mondjuk 1l bor + 2 feles) nem hirtelen lesz azzá. Az ilyen lehet, olyan környezetben is szocializálódott, nőtt fel. Amikor hozzá megy egy nő, az általában látja a helyzetett, csak nem méri fel a jövőre nézve. Ha egyébbként tetzsik, azt gondolja, majd ő. Majd ő átneveli.

Pedig dehogy neveli. Mikor látja a kudarcot, szül neki egyet, gondolván majd a gyerek megváltoztatja. Mikor az sem használ, mert még ez soha sem használt a millió esetből egyszer semm, még egyet, azután még egyet. Mikor látja hogy ez sem használ, akkor kezd el gondolkozni. Mikor már valójában eltolta a saját életét. Egy hiábavó reményel. Van aki ezután beletörődik és hátralevő életében tűr "csak a gyerekek miatt", van aki elválik és másképp próbál boldogulni, van aki hogy könyebben elviselje "a pija szagot" maga is pijálni kezd. Ezekből lesz aztán a Maunika saó főszereplője.

Hát ezt a harmadik utat nem ajánlanám, de ha a másodikat mégsem akarnád, mert ha azon kívűl, hogy a három gyereked apja, más is kött még hozzá, és a beletörődés útját választanod mégiscsak kár lenne neked, akkor csak a megváltozása kikényszerítése marad. De hát nő vagy! Hol a női furfang és egyébb női (pszihológiai és biológiai) fegyvered? Mitt tudom én? Én mondjam meg egy nőnek, hogy hogy kell? Úgy ahogy már háborúkat is eldöntöttek a nők már az ógörög bibliai korok óta. Például, húzd fel a vágyait a végtelenségig és akkor koppints az orrára, hogy folytatás ha majd nem lesz pijaszagú.

2014. márc. 6. 20:48
 34/35 anonim ***** válasza:
Előttem lévő válaszoló, ne hintsd el benne a reményt, ez reménytelen, biztos, hogy nem lehet megváltoztatni, masszív függő. A kérdező meg esetlen társfüggő. A gyerekek meg amint felnőnek (ha addig meg nem öli őket - kapcsold már be a híradót!) fejvesztve fognak menekülni addigi családjuktól, apjuktól irtózni fognak, téged meg megvetnek.
2014. márc. 6. 20:56
 35/35 mustafa33 ***** válasza:
Hiszen ez a társfüggőség második baj. Ha a kérdező nem az lenne, akkor egyszerű lenne a megoldás. És az lenne a tuti hatásos.
2014. márc. 6. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!