Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fogadjam el a részeg férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadjam el a részeg férjem közeledését?

Figyelt kérdés

Párom alkoholista, nincs olyan nap, hogy ne inna. Sajnos ilyenkor ha le akar velem feküdni mindig visszautasítom és ilyenkor jön a féltékenykedésével. Szerinte azért nem fekszem le vele mert van valakim. Én már unom a szex miatt lévő állandó vitát. Mit tegyek?

Amúgy kívánom a szexet vele de a pia szagát nem tudom elviselni.

2014. márc. 6. 15:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%

Nos hát, gratulálok a szép családhoz!

Persze, fogadd a közeledését, hisz eddig is fogadtad a gyerek létszám alapján. Hátha besikerül négyeske és ötöske is :D

Azért mindig ledöbbenek, micsoda igénytelen nők vannak, mit el nem tűrnek. Persze csakis a gyerekek miatt, ugye...

2014. márc. 6. 16:51
 22/35 anonim ***** válasza:
53%

Akkor még nagyobb gratuláció.

Amikor a 3 gyereket kellett megcsinálni nem zavart a pia szag?

2014. márc. 6. 16:52
 23/35 anonim ***** válasza:
64%
A 3 gyerek egyes nőknél miért visszatartó erő? Miért nem motiváció egy jobb életre?
2014. márc. 6. 17:08
 24/35 anonim ***** válasza:
82%

23 vagyok.

Nem akartam belemerülni, de azért mégis csak elmesélem.

Az édesapám alkoholista volt, visszaeső. Több éven át képes volt segítséggel józan maradni, ketten vagyunk testvérek.

Majd egyre kevesebbszer használta a segítséget és inkább gyenge volt.

Tudod mi, gyerekek, lesz@rtuk, hogy anyukánkkal esetleg közelednek-e egymás felé? EGYÁLTALÁN nem ez volt a legnagyobb probléma! Az öcsém és köztem sok a korkülönbség,én már felfogtam mindent, borzalmas gyerekkorom volt, az öcsém kicsi volt, de ÉRZÉKELT mindent, a feszültséget, a boldogtalanságot, ráadásul sajnos, de a szüleim nem is épp intelligens módon próbáltak semmit megoldani.

Imádkoztam , hogy vége legyen, hogy elváljanak, hogy egy éjjelem nyugodt legyen!!!

Nem magam fényezve, csak példát hozva, én az ellenkezője lettem nekik, gyereknevelésben, felfogásban, dolgok kezelésében, az öcsém is. DE hány gyerek követi anya vagy apa nyomdokait? Nem félted a gyerekeid? VAGY nem sajnálod őket, hogy nem élhetnek olyan boldog gyerekkort, ami jár nekik?

Lehet, hogy azt fogod írni, hogy köztetek nincsenek viták és társai, de a gyermekeid pontosan érzik a te problémáidat!

2014. márc. 6. 17:12
 25/35 anonim ***** válasza:
67%

A kérdezőnek csak a piaszag a baja!

Mondd meg neki, hogy fürödjön le, mosson fogat. Vagy csak szimplán csinálja hátulról, úgy nem érzed! :)

2014. márc. 6. 17:16
 26/35 politika válasza:
52%
Fenyegesd meg!Mond azt neki,ha továbra is iszik elhagyod !
2014. márc. 6. 17:23
 27/35 anonim ***** válasza:
34%

Politika

vagy ha ehhez a sztorihoz is van ismerősöd neki is felajánlhatod a segítségedet :-D

2014. márc. 6. 17:29
 28/35 anonim ***** válasza:
54%
Politika haverja elintézi, 5 nap és leszokik, esküszöm!
2014. márc. 6. 17:31
 29/35 anonim ***** válasza:
34%
Mindent elintéz 5 nap alatt,ha kell valami szóljatok neki :-D
2014. márc. 6. 17:35
 30/35 anonim ***** válasza:
Itt tényleg csak a h.ülyeség megy? Le kell pontozni azokat, akik őszintén segítenek?
2014. márc. 6. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!