Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fogadjam el a részeg férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadjam el a részeg férjem közeledését?

Figyelt kérdés

Párom alkoholista, nincs olyan nap, hogy ne inna. Sajnos ilyenkor ha le akar velem feküdni mindig visszautasítom és ilyenkor jön a féltékenykedésével. Szerinte azért nem fekszem le vele mert van valakim. Én már unom a szex miatt lévő állandó vitát. Mit tegyek?

Amúgy kívánom a szexet vele de a pia szagát nem tudom elviselni.

2014. márc. 6. 15:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
34%
Nem voltam még részeg férfival, de gondolom hamar elmennek, vagy lehet inkább elalszanak?
2014. márc. 6. 16:00
 12/35 A kérdező kommentje:

#10/10. Nem azt mondtam, hogy részeg, hanem azt, hogy iszik.

Mindennap megiszik egy liter bort és két felest.

2014. márc. 6. 16:02
 13/35 anonim ***** válasza:
93%
Gusztustalan emberrel élsz és még ezen gondolkozol? A hideg kiráz! Ugy rugdosnám le magamról, hogy nem lenne kedve többé vitázni róla! N30
2014. márc. 6. 16:02
 14/35 anonim ***** válasza:
87%
Gratulálok a férjedhez.Én nem a szex meg a pia szag miatt aggódnék a jövőben,hanem azért,hogy mikor lesz a válás kimondva.
2014. márc. 6. 16:04
 15/35 Andizsuzsi ***** válasza:
89%
Ja, ha nem részeg, csak alkoholista, az egészen más. Kérdező, a te értékrendedbe ez látszólag belefér, így nem értem a kérdésedet. Ha nem részeg "csak" 1 lityi bor meg két feles van benne, akkor miért utasítod el a közeledését?
2014. márc. 6. 16:08
 16/35 Andizsuzsi ***** válasza:
88%

Egyébként figyeltél a saját kérdésedre?

"Fogadjam el a részeg férjem közeledését"

2014. márc. 6. 16:11
 17/35 anonim ***** válasza:
77%

AndiZsuzsi ez jó :-D

besírtam a röhögéstől.....

2014. márc. 6. 16:12
 18/35 anonim ***** válasza:
81%
Válni. Pont. Ez csak rosszabb lesz, féltékenységében még meg is ölhet, a családon belüli erőszaknak van a legtöbb halálos áldozata. Ne fogadd el ezt az életet, ne foszd meg magad a boldogságtól, egy rendes párkapcsolattól. És az istenért: nehogy véletlenül is gyereket csináljatok!!!
2014. márc. 6. 16:18
 19/35 anonim ***** válasza:
76%

Én őszintén kérdezem, hogy te csak ezt unod?

Azt önmagában, hogy alkoholista nem? Kicsit sem bánt?

Mert ha nem, ennek hangot sem adsz, változásra sem akarod bírni, akkor igaza van, feküdj le vele! Hiszen ezek alapján számodra ez így megfelelő!

Ha nem volna, válaszút elé állítanád, azaz a házassága vagy az alkohol!

2014. márc. 6. 16:40
 20/35 A kérdező kommentje:
Már van három gyerekünk.
2014. márc. 6. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!