Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem rendszeresen megaláz társaságban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Odahaza olyan, mint a kisangyal, de ismerősök előtt olyan megjegyzéseket tesz rólam, amik vagy nem igazak, vagy nem tartoznak senkire. Amikor kérdőre vonom, azt mondja, hogy csak viccelt. Ezerszer szóltam már, hogy fejezze be, de mindig újra megteszi.
2014. márc. 6. 07:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
26%

:D :D

Hát, lehet hogy én vagyok a fura, de nekem is hasonló "humorom" van mint a feleségednek. És az eddigi összes barátomnak is. Szóval társaságban is ilyenek voltak, agyon szívattuk egymást. Sose volt ebből probléma és sértődés. Én nem szeretem az enynire érzékenylelkű férfiakat. Ebben nincs semmi rossz, ez csak viccelődés.

2014. márc. 6. 19:15
 22/31 anonim ***** válasza:
34%
Én is olyan vagyok, mint 21-es. Világ életemben csipkelődő típus voltam és én is szeretem, ha engem szívatnak. Nem szeretem a faarcú embereket magam körül. Az egész társaságom, barátok, családom, a párom ilyenek, mint én. 0-24 mennek az oltások, beszólogatások. És egyetlen példát nem tudnék említeni, amikor valaki megsértődött volna. Ezt a fajta humort nem mindenki szereti, de az ilyen embereket nem is tűröm meg magam mellett, pláne nem annyi ideig, hogy még hozzá is menjek.
2014. márc. 6. 21:51
 23/31 mustafa33 ***** válasza:
32%

21. Érdekes lehet egy ilyen szívatós társaságban. Én melletted mindjárt azzal reagálnák az első szellemes beszólásodra, homlokomra csapva, hogy - vaze, az inkontinencia betétedet meg az előszobában felejtettem.

Azután lesném hogy őszintén nevetsz-e, vagy grimaszkodva kényszeredetten. ☺

2014. márc. 6. 23:06
 24/31 anonim ***** válasza:
90%

"Én melletted mindjárt azzal reagálnák az első szellemes beszólásodra, homlokomra csapva, hogy - vaze, az inkontinencia betétedet meg az előszobában felejtettem."

Ennyi! "vaze"! és mindenki nevet. mit kell megsértődni? nem vagyunk már gyerekek! Bár elég gyenge ez a betétes, de legalább próbálkozik, felveszi a fonalat.

2014. márc. 6. 23:51
 25/31 anonim ***** válasza:

23: eszembe nem jutna komolyan venni, főleg, hogy a társaságból mindenki tudná, hogy az én előző mondatom is poén volt, így azt is poénnal üti el a párom, vagy épp az, akinek szólt. Hasonló humorú embereknek ez teljesen természetes, és senki nem arra hajt, hogy megbántsa a másikat, vagy épp megalázza a többiek előtt. Mindenki veszi a lapot, és mindig tudjuk, hol a határ, mert ismerjük egymást eléggé ehhez.

De olyan embereknek, akik nem vevők erre a néha szarkasztikus, gunyoros humorra, felesleges ezt magyarázni, hisz sose értik meg. Csak ők kerüljék el a hozzánk hasonlókat, mert az egész életük abból fog állni, hogy megsértődjenek minden mondaton. Volt ilyen ember az életemben, de nem sokáig, mert baromi irritáló számomra, hogy a kákán is a csomót keresi.

Szerencsére különbözőek vagyunk és mindenki találhat magához való társakat az életben. Ezt tudatosan kell megtenni, és hozzánk passzoló emberekkel kell körülvenni magunkat. Akik bármennyi negatív érzelmet is kiváltanak belőlünk, száműzni kell. És ide tartozik az is, hogy jól kell házasodni. Nyilván nem a házasságkötés óta csinálja ezt a kérdező felesége sem, csak egy idő után a férjnél betelt a pohár, mert nem tudja ezt tolerálni. Időben kellett volna gondolkodni.

Kérdező: azt érdekesnek tartom, hogy otthon nem így viselkedik, de sejtem mi lehet az oka. Melletted, kettesben vissza kell fognia magát, hisz tudja, mennyre nm veszed a poénjait. Társaságban viszont kiereszt egy kicsit, és próbálja jól érezni magát olyan módon, ahogy kettesben veled nem tudja.

2014. márc. 7. 00:04
 26/31 mustafa33 ***** válasza:
100%
Hát éppen ez az. Az ilyen válasz minkét típusú társaságba megfelel. Ha "szívatósak" akkor ez helyre teszi a ezt megelőzőt is, mert mindenki tudja erről, hogy nem komoly. Ha pedig komoly a társaság, nem szívatós, akkor vissza lett vágva, vagy éppen ez mutat rá előttük is, hogy két "hülyéskedő" került a körbe.
2014. márc. 7. 00:12
 27/31 anonim ***** válasza:
55%

Helyes!!!

Kerdezd még meg, hogy a plasztikai mutetje elott volt-e pasija?

2014. márc. 7. 09:11
 28/31 anonim ***** válasza:

Helyes! Így kell ezt csinálni!

Egyébként én is ilyen típus vagyok (mármint amilyen a felséged) és semmin nem tudok megsértődni, mindenre van egy frappáns válaszom. A dolog nyitja a humorérzék és egy kis önirónia én a saját hülyeségemen is jókat tudok röhögni és abból viccet gyártani. Egyébként meg akinek nem inge nem veszi magára, ha megsértődsz mert lebúzáztak, akkor fogják el hinni, hogy az vagy!

2014. márc. 7. 11:22
 29/31 mustafa33 ***** válasza:
74%
Azért úgy mellékesen konzervatívként megjegyzem, hogy baráti társaságban elmegy, de házastársak között kölcsönös tisztelet nyomainak is fellelhetőnek kellene lennie és ez bizony annak nem mondható.
2014. márc. 7. 21:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha prosti volt,akkor miért csodálkozol, hogy igy viselkedik???!!!
2014. márc. 8. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!