Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem rendszeresen megaláz társaságban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Odahaza olyan, mint a kisangyal, de ismerősök előtt olyan megjegyzéseket tesz rólam, amik vagy nem igazak, vagy nem tartoznak senkire. Amikor kérdőre vonom, azt mondja, hogy csak viccelt. Ezerszer szóltam már, hogy fejezze be, de mindig újra megteszi.
2014. márc. 6. 07:10
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hát olyanokat talál ki, hogy miatta lettem hetero, mert előtte búza voltam, hogy ne sértődjek meg?
2014. márc. 6. 09:31
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Uramatyám

o.o

Milyen nő az ilyen??

2014. márc. 6. 09:36
 13/31 anonim ***** válasza:
51%

"Úristen, mi vagy te? Vmi lány? Sértődjünk vissza, tök jó lesz! (visszasértődtünk és tök jó lett.) A férfiak nem sértődnek meg, pláne nem a feleség poénján, rákontráznak és nevetnek."

Lefordítom magyarra:

"Nő vagyok, nekem mindent lehet és ha egy büdös szót is mersz szólni ellene, akkor egy szemét hímsoviniszta disznó vagy! Te pedig férfi vagy, neked már nincsenek jogaid, úgyhogy kuss a neved!"

2014. márc. 6. 09:52
 14/31 anonim ***** válasza:
60%

"Úristen, mi vagy te? Vmi lány? Sértődjünk vissza, tök jó lesz! (visszasértődtünk és tök jó lett.) A férfiak nem sértődnek meg, pláne nem a feleség poénján, rákontráznak és nevetnek."

Megjött a feleség :D

2014. márc. 6. 09:54
 15/31 anonim ***** válasza:
97%

Csapd le te is a magas labdat!

"De amiota meg tudtam, hogy milyen veled elni, azota komolyan elgondolkodtam, hogy buza leszek."

( Az en felesegem mindig a ferfiasagomra tett megjegyzest. Aztan mondtam neki, hogy csak jo nokre/kerek popsira/tokeletes cickokra/fitness alakra eri el a vegleges a meretet. Ez persze nem tetszett neki! ;D En voltam a bunko... )

2014. márc. 6. 10:15
 16/31 anonim ***** válasza:
40%
Valamiért szégyell, talán azért. Vagy lehet, hogy amikor négyszemközt vagytok, te sértegeted, s ő így adja vissza?
2014. márc. 6. 12:27
 17/31 anonim ***** válasza:
27%

"Hát olyanokat talál ki, hogy miatta lettem hetero, mert előtte búza voltam, hogy ne sértődjek meg?"

Úgy bszki, hogy ez a világ legnagyobb bókja. Igaz, hogy magának, nem neked. De ezt azt jelenti hogy ő annyira jó nő, hogy a búzák is heteróvá válnak és szerelmesek lesznek belé ha meglátják. Nem is látom át hogy ez hol sértő rád nézve... Inkább neked kéne ilyen körmönfont bókokat kitalálni neki.

.

.

.

Ellőttem a feleségemnek a bókot. Azt mondta ez nem is igazi bók. Mindegy. Nők véleménye amúgyse számít.:D Szóval ne sértődj meg, hanem lépj túl rajta egy poénnal, a férfiak ezt teszik. (igen, ez élcelődés, de meg ne sértődj)

2014. márc. 6. 12:44
 18/31 anonim ***** válasza:
30%

Üssed pofán!

Viccen kívül, szétcsapnék közte és a társaság között ha lebúzázna!

2014. márc. 6. 14:43
 19/31 anonim ***** válasza:
Én talán még egyszer megpróbálnám szép szóval elérni, hogy változtasson a viselkedésén, és beígérném neki, hogy a következő ilyen után nélküle fogok elmenni a többiekkel. Megpróbálnék az önérzetére is hatni azzal, hogy nem csak nekem esik rosszul, ha ilyeneket mond, hanem egy felnőtt embernek (mármint neki) nagyon gáz viselkedés, ha a másik cs_szt_tésével próbál a társaság középpontjába kerülni. És a többieknek is biztos kínos ezt hallgatni, és úgy tenni, mintha vicces lenne. Ha nem változik semmi, tényleg hagyd otthon egyszer-kétszer, hátha észbe kap.
2014. márc. 6. 16:49
 20/31 anonim ***** válasza:
59%

A feleségednek kisebbségi komplexusa van melletted, azért akar lehuzni mindenki elõtt.A férjem ugyanezt csinálja én velem.Dettó ugyanaz,amiket te is leirtál, hogy a lakásban teljesen normális.

Tegnap ez történt velem is. Mikor hzajöttünk, ujra rákérdeztem, hogy elárulnád, hogy miért teszed ezt velem. Az volt a válasza, mert nem elégedett ömagával,ezt már többször is elmondta.Ha elmegyünk valahova magánkivül lesz és csak mondja,mondja a magáét,egyszerüen nem lehet lelõni, persze én meg szólni sem akarok, mert lehet még a fejemet is leorditaná mindenki elõtt.

2014. márc. 6. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!