Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem rendszeresen megaláz társaságban, mit tegyek?
Uramatyám
o.o
Milyen nő az ilyen??
"Úristen, mi vagy te? Vmi lány? Sértődjünk vissza, tök jó lesz! (visszasértődtünk és tök jó lett.) A férfiak nem sértődnek meg, pláne nem a feleség poénján, rákontráznak és nevetnek."
Lefordítom magyarra:
"Nő vagyok, nekem mindent lehet és ha egy büdös szót is mersz szólni ellene, akkor egy szemét hímsoviniszta disznó vagy! Te pedig férfi vagy, neked már nincsenek jogaid, úgyhogy kuss a neved!"
"Úristen, mi vagy te? Vmi lány? Sértődjünk vissza, tök jó lesz! (visszasértődtünk és tök jó lett.) A férfiak nem sértődnek meg, pláne nem a feleség poénján, rákontráznak és nevetnek."
Megjött a feleség :D
Csapd le te is a magas labdat!
"De amiota meg tudtam, hogy milyen veled elni, azota komolyan elgondolkodtam, hogy buza leszek."
( Az en felesegem mindig a ferfiasagomra tett megjegyzest. Aztan mondtam neki, hogy csak jo nokre/kerek popsira/tokeletes cickokra/fitness alakra eri el a vegleges a meretet. Ez persze nem tetszett neki! ;D En voltam a bunko... )
"Hát olyanokat talál ki, hogy miatta lettem hetero, mert előtte búza voltam, hogy ne sértődjek meg?"
Úgy bszki, hogy ez a világ legnagyobb bókja. Igaz, hogy magának, nem neked. De ezt azt jelenti hogy ő annyira jó nő, hogy a búzák is heteróvá válnak és szerelmesek lesznek belé ha meglátják. Nem is látom át hogy ez hol sértő rád nézve... Inkább neked kéne ilyen körmönfont bókokat kitalálni neki.
.
.
.
Ellőttem a feleségemnek a bókot. Azt mondta ez nem is igazi bók. Mindegy. Nők véleménye amúgyse számít.:D Szóval ne sértődj meg, hanem lépj túl rajta egy poénnal, a férfiak ezt teszik. (igen, ez élcelődés, de meg ne sértődj)
Üssed pofán!
Viccen kívül, szétcsapnék közte és a társaság között ha lebúzázna!
A feleségednek kisebbségi komplexusa van melletted, azért akar lehuzni mindenki elõtt.A férjem ugyanezt csinálja én velem.Dettó ugyanaz,amiket te is leirtál, hogy a lakásban teljesen normális.
Tegnap ez történt velem is. Mikor hzajöttünk, ujra rákérdeztem, hogy elárulnád, hogy miért teszed ezt velem. Az volt a válasza, mert nem elégedett ömagával,ezt már többször is elmondta.Ha elmegyünk valahova magánkivül lesz és csak mondja,mondja a magáét,egyszerüen nem lehet lelõni, persze én meg szólni sem akarok, mert lehet még a fejemet is leorditaná mindenki elõtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!