Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem barátja ilyeneket írogat neki?
Előre leszögezem, mi bele szoktunk olvasni egymás levelezésébe, ebből sosem volt vita.
Párom mindig is inkább a fiúkkal jött ki jobban, ezért több fiú barátja is van. Sosem problémáztam ezen.
Sajnos elvesztettem az állásom, most a párom fizetéséből élünk.
Az egyik fiú barátjával pont ezt beszélték, a srác meg viccesen megjegyezte, hogy látod látod, velem kellett volna összeállnod.
Nekem ez nagyon rosszul esett. Még egyetemről ismerik egymást, de nem szoktak találkozni, csak telefonon, meg facebookon tartják a kapcsolatot. Nem volt köztük semmi, meg nem is vagyok féltékeny, csak rosszul esik, hogy barátnőm nem védett meg úgymond, nem teremtette le a palit, csak egy mosolygós szmájlit küldött neki.
Biztos, hogy nem akarnak egymástól semmit, mintha két haver beszélgetne, olyan stílusban beszélgetnek.
Ezért is nem vagyok abszolút féltékeny, csak zavar, hogy kelt a védelmemre úgymond, mikor korábban azért én jóval többet tettem le pénzügyileg az asztalra, mint ő.
Szerintem már önmagában probléma az, hogy a párod ilyeneket valami noname egyetemi évfolyamtársával megbeszél, akivel néha telefonálgat meg faceezik.
Ez úgy gondolom, egy magánjellegű dolog és esetleg a közeli hozzátartozókra, nagyon jó barátra, barátnőre tartozhat, másra nem.
De ha tudja, hogy beleolvasol a levelezésbe, akkor lehet, ezt inkább jelzésnek szánta.
Mióta nincs munkád, mennyire aktívan keresel?
Írod, hogy Ő tart el. Gondolom ettől a helyzettől az önbecsülésed sérült, és valahol mélyen úgy gondolod, hogy amit a barát írt az igaz.
Ez nem így van. A feleséged téged szeret, veled van, támogat mint ahogy fordított helyzetbe te is támogatnád őt.
Abba amit írtak egymásnak semmi rosszat nem látok. Abban a szövegkörnyezetben egy mosolygós arc pont elég volt. Nem írt olyat a feleséged, hogy tényleg jobban jártam volna, és nem is oktatta ki. Szerintem jól reagálta le.
Ne agyalj ezen. Keress valami munkát, és minden visszatér a régi kerékvágásba.
Direkt írtam az elején, hogy nálunk nem probléma, ha beleolvasunk egymás levelezésébe, szóval az, hogy nálatok máshogy megy, nem érdekel.
2 hete vesztettem el, de már van kilátásban valami, meg eddig sosem voltam 1 hónapnál tovább meló nélkül, most is megoldom.
Sokat szoktak beszélni, telefonon is akár órákat, meg volt, hogy úgy köszönt el a feleségemtől, hogy szia te dúskeblű leányzó. Eddig se féltékenykedtem, most sem ez a helyzet, csak azért zavar a dolog. Odaírhatta volna, hogy jaj Feri, ne hülyéskedj, megoldja majd. Vagy valami ilyesmit.
Tehát akkor a párod valamért fontosnak tartotta ezt kibeszélni "ferivel", mkor csak két hete történt a dolog.
Hát, én a helyedben viszont féltékeny lennék, bár ugye ahogy a mondás tartja, a nem kifogott hal mindig nagyobbnak tűnik, de a pároddal valami nem kerek, főleg, hogy írod, ssokáig te raktál bele a közösbe elég komolyan.
Mennyi idős a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!