Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem barátja ilyeneket írogat neki?
Előre leszögezem, mi bele szoktunk olvasni egymás levelezésébe, ebből sosem volt vita.
Párom mindig is inkább a fiúkkal jött ki jobban, ezért több fiú barátja is van. Sosem problémáztam ezen.
Sajnos elvesztettem az állásom, most a párom fizetéséből élünk.
Az egyik fiú barátjával pont ezt beszélték, a srác meg viccesen megjegyezte, hogy látod látod, velem kellett volna összeállnod.
Nekem ez nagyon rosszul esett. Még egyetemről ismerik egymást, de nem szoktak találkozni, csak telefonon, meg facebookon tartják a kapcsolatot. Nem volt köztük semmi, meg nem is vagyok féltékeny, csak rosszul esik, hogy barátnőm nem védett meg úgymond, nem teremtette le a palit, csak egy mosolygós szmájlit küldött neki.
Szerintem túl sokat látsz bele a dologba.
Nekem is van olyan barátom akivel csak fbn tartom a kapcsolatot, és egyszer írt valamit nekem, amire én azt írtam, hogy kinyalhatod...mosolygós fejjel, ő meg erre azt írta szmájlival, hogy megvolt:D
arra célozva ami régebben volt köztünk. (nem párkapcsolat, csak barátság , és pár menet szex)
De ez csak poénkodás volt, semmi több. A férjem nem problémázik ilyen hülyeségeken, megbízik bennem. Tudja hogy sose csalnám meg.
És a feleséged és a barátja közötti dolgot sem kell túllihegni. Nem írta neki azt hogy igen jobban járt volna. Úgy reagálta le ahogy kellett.
Nem csal meg, nem kell parázni.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!