Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán számotokra mennyire fontos ez egy kapcsolatban?
Ismerkedtek egy férfival-nővel, és valamilyen úton módon ki nyomozzátok hogy mennyit keres foglalkozás alapján, vagy mennyire tehetős???
Volt párommal együtt voltunk egy fél évet, majd szakított velem, a vállalkozó édesapja miatt. Aki megtiltotta neki hogy velem foglalkozzon mint később kiderült azért mert azt hitte én a lánya pénzéra hajtok. Ami nem igaz! Gyönyörű lány, kedves okos és értelmes. Nem az érdekelt hogy mennyi van a pénztárcájában, számlájában és egyebek.
El kell mondjam lehet volt mitől félnie, mert a lánya alá tolta a mercédes-t meg szilikon cici születésnapra, szóval bárki gondolhatja hogy ott mennyi pénz van.
Mindegy, amint mondtam számomra a pénz nem volt az elsődlegesek között, én jól élek, boldog vagyok, és ez számít.
Csak gondolkoztam ma mikor meghallottam hogy májusban férjhez megy, miközben csak 1 éve vannak együtt.
Nem tudom hová a sietség??!! Esetleg gyorsan meg akarják fogni maguknak a gazdag fiúcskát?! Vagy fordítva nem tudom.
Az biztos hogy elképesztő mennyire a pénz körül forognak! Hogy lehet boldog úgy valaki hogyha már azt nézi hogy X-nek van pénze ezért átfontolandó a házasság, rossz helyre nem megyek.
nem az számít hogy mennyi pénze van, hanem hogy hogyan áll hozzá a pénzügyi kérdésekhez, szorgalomhoz, munkához.
amikor a páromat megismertem, csóró egyetemista volt. amint meglett a diplomája, talált egy elég korrekt állást, mára már azt mondhatom hogy felküzdötte magát. sokkal jobb életszínvonalon élünk mint amilyenben felnőttünk.
mindkettőnk érdeme hogy most ott tartunk ahol.
engem sosem vonzottak a túl pénzes emberek, mert ehhez gyakran túl nagy arc társul. inkább legyen egy vacak tragacsa amiért ő dolgozott meg, mintsem apuci pénzelje, és fogalma ne legyen arról hogy mi az a küzdés.
" 'Sajnos' engem anyukám nem tanított meg, hogy kell pénzes pasit fogni."
Megtanított??? Ezt hogy kell elképzelni? Elég borzasztóan hangzik. Elképzelem, ahogy a családi vasárnapi ebéd után anyuci tömi a kicsi lánya fejét a gazdag pasas fogás témakörében. Csak azt nem tudom elképzelni, hogy mindeközben mit mond apuci a családfő? És egyáltalán milyen a viszony e két szülő között? Nem hinném, hogy nagy lenne a romantika.
Hallod Kedves Válaszoló! Írj már egy kicsit a családodról, kíváncsivá tettél!!!
És a "sajnos" szót ugye komolyan értetted, s nem csak én vagyok íly naiv? Legalábbis azt olvasom ki a szavaidból, hogy nem jött be neked anyád módszere, s inkább vannak érzéseid...!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!