Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10-es skálán számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-es skálán számotokra mennyire fontos ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy férfival-nővel, és valamilyen úton módon ki nyomozzátok hogy mennyit keres foglalkozás alapján, vagy mennyire tehetős???

Volt párommal együtt voltunk egy fél évet, majd szakított velem, a vállalkozó édesapja miatt. Aki megtiltotta neki hogy velem foglalkozzon mint később kiderült azért mert azt hitte én a lánya pénzéra hajtok. Ami nem igaz! Gyönyörű lány, kedves okos és értelmes. Nem az érdekelt hogy mennyi van a pénztárcájában, számlájában és egyebek.

El kell mondjam lehet volt mitől félnie, mert a lánya alá tolta a mercédes-t meg szilikon cici születésnapra, szóval bárki gondolhatja hogy ott mennyi pénz van.

Mindegy, amint mondtam számomra a pénz nem volt az elsődlegesek között, én jól élek, boldog vagyok, és ez számít.

Csak gondolkoztam ma mikor meghallottam hogy májusban férjhez megy, miközben csak 1 éve vannak együtt.

Nem tudom hová a sietség??!! Esetleg gyorsan meg akarják fogni maguknak a gazdag fiúcskát?! Vagy fordítva nem tudom.

Az biztos hogy elképesztő mennyire a pénz körül forognak! Hogy lehet boldog úgy valaki hogyha már azt nézi hogy X-nek van pénze ezért átfontolandó a házasság, rossz helyre nem megyek.

2014. márc. 5. 14:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

Mondjuk egy 4-est én adok a 10-ből, mert nem mondom hogy nem fontos, de azt se hogy fontos.

OLyan szempontból én pl elvárós vagyok, hogy kb ugyanolyan anyagi helyzetben álljunk, hogy ne az legyen hogy én tartom el vagy ő tart el, mert egyik se jó.

Egy kapcslatomnak most lett vége amúgy, úgy történt hogy párom sok pénz hatalmába került, azt hitte ő a világ közepe vele meg a flancos munkahelyével és engem semmibe nézett már. Ez sem jó.

2014. márc. 5. 16:40
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
1. Ha valaha néztem volna az anyagi helyzetet, soha nem mentem volna a férjemhez.... De egyáltalán nem érdekelt ez a téma.
2014. márc. 5. 17:26
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Engem csak kíváncsiság szempontjából érdekelt mindig is. Amúgy nem kell ehhez kutakodni, kb első randin mindig kiderül, hogy ki mivel foglalkozik, abból meg már lehet következtetni. De az érzéseket szerintem úgysem tudja befolyásolni a pénz semmilyen irányban.
2014. márc. 5. 18:34
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
7-es. Én magam is jól keresek, jól élek, nem akarok olyan férfit magam mellé, aki nem ilyen motivált, nincs igénye a jó munkára, jó fizetésre, vagy esetleg nem is tett érte (tanulatlan, képzetlen). Nem érdekel számszerűen a fizetése, de lássam rajta, hogy nem izzad vért minden hónapban, hogy a hó utolsó napján is legyen vajaskenyere. És számíthassak rá családalapításkor, ne azon kelljen izgulni, hogy mikor rúgják ki arról az eleve keveset fizető munkahelyéről.
2014. márc. 5. 19:04
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
Számít a pénz. De nem is igazán az összeg, hanem ahogy a pénzhez viszonyul. Hosszútávon ugyanis nem tud együtt élni egy olyan pár, ahol az egyik fél két nap alatt elszórja a fizetését, míg a másik meg kuporgat. Vagy ahol az egyik félnek a pénz körül forog az élete, a másik meg nagy ívben tesz rá. De ez összegtől független dolog.
2014. márc. 5. 21:23
 16/22 mustafa33 ***** válasza:
34%
De jó lenne ha a pénzemért szeretnének. ☺
2014. márc. 5. 22:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Olyan 2-3-ra mondanám. Nő vagyok. Olyan férfival nem jönnék össze, aki főleg önhibájából tartósan munkanélküli, minimálbéren vagy közmunkán van, épphogy elél egy lepukkant albérletben harmadmagával vagy vmi roncs házban, ahol azon kell aggódnia, hogy ki ne kapcsolják az áramot. Nem azért írom ezt, mert el akarom tartatni magam, egyetemi végzettségem van, még pluszban tanulok, valószínűleg lesz rendes állásom, de már előtte is dolgoztam (most a botrányos órarendem miatt nem tudok). Bizonyos szint felett nem számít az, hogy mennyit keres, csak legyen életcélja és lehessen vele tervezni, ha esetleg összeköltözésre és családalapításra kerül sor. Párom egyébként 90-110 ezer között kap készhez otthonról végezhető adminisztrációs munkában, és ez nekem teljesen megfelelő, túl nagy igényeim nincsenek.
2014. márc. 6. 00:34
 18/22 mustafa33 ***** válasza:
37%
Előző, 90 ezer nem minimálbér? (nem MO-n élek azért csodálkozom)
2014. márc. 6. 01:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Most néztem új adatokat, kézhez kb. 75ezret kap aki minimálbéres, szakmunkával (azért ezt írom, mert nekem nem számít a végzettség). Ezt az adatot még nem tudtam, de volt, amikor még ennél is kevesebb volt.
2014. márc. 6. 01:31
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

'Sajnos' engem anyukám nem tanított meg, hogy kell pénzes pasit fogni.

Egy csóró PhD hallgató gyógyszerészt, egy középiskolai némettanárt, és egy köztisztviselőt tudok felmutatni; ez utóbbi 11 éve a férjem.......

Elég szomorú az, ahol az anyagiak játsszák a döntő szerepet a párválasztásban.

2014. márc. 6. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!