Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek toleralhato ez egy hazassagban, kapcsolatban?
Mustafa: belőled most csak a férfiúi szolidaritás beszél, de ha jobban magadba nézel, nem mondd nekem, hogy nem élveznéd ki a helyzetet a feleség helyében. És most nem szigorú, számonkérő, válással fenyegetőző lebuktatásról beszélek, hanem valami hasonlóról, mint azt a 12:01-es írta...
Azért nagyon érdekelne, hogy akik így lepontoztak miért tették! Mert véleményt bezzeg nem írnak!
Nem tudom, de engem nem az háborít fel amit csinál, inkább az ahogy. Vagyis a szókincse. De hát nem volt mindenkinek gyerekszobája.
Vagyis úriember nem csibész. De ha már csak az ujjai működnek, az is csak a billentyűzeten, mitt csinálhat szegény.
Az Isten óvjon mindenkit a sorsától :(
16-os vagyok.
Nem pénzes.Sőt még keresek többet.Ennyit erről...
Mustafa ez most,hogy tartozik ide?Teljesen mindegy hány éves a feleség,ha rosszul esik neki.(Ha meg sokkal fiatalabb akkor meg annál inkább gáz.).
OFF:
Amúgy nem tudom miért kell rögtön ezzel jönni,hogy ha idősebb a pasi akkor biztos a bőre alatt is pénz van,nekem 3 ilyen házasság is van az ismeretségi körömben(15+ korkülönbséggel),és csak az egyikben mondgató,hogy "pénzes "a pasas(de az se a Balin nyaralós, budai villás kategória).Ez egy olyan idétlen sztereotípia,és a legtöbbször nem is igaz,pláne hamár házasságról van szó.Az egyikben a pasas egyetemi oktató,na képzelhetitek milyen kőgazdag,és 23 év a korkülönbség...
A sztereotípiák mindig egy statisztikai többség alapú tapasztalból alakulnak ki.
És valóban nem tudom elképzelni, mi a csudát látt egy huszonéves bombázó egy vény potrohos trotylin, ha nem a pénzét vagy a rangját, vagy esetleg a (tudományos, művészi, egyébb) hírnevét. Mert nehezen hihető, hogy az az élete vágya, hogy egy nagyapja korú bácsi ráncait simogassa, mossa a proszatata problémától sárguló gatyáját és esténként adagolja neki a tökmagolajat, a nitroglicerint és a viagrát.
Már ne is haragudj,de a 15-20 évvel öregebb baromira nem lehetne a nagypapája valakinek,de a mai világban még apukája se annyira(nemigazán 15-20 évesen szokás gyereket csinálni manapság).
Amúgy meg fiatalból is van ápolatlan igénytelen.Ennyi erővel mit eszik bármlyik csaj egy zsíros hajú pattanásos 120kg-os programozón,ott senkinek nem jut eszébe,hogy esetleg a fél millás fizuját csak azért mert a pasi csak 30-éves?És ha belegondolsz Johnnie Depp pedig már majdnem 50...Akkor?Hát nekem inkább egy jó karban lévő 40-50-es "Nagypapi" mit egy igénytelen fiatal...
Na ebben biztos igazad van.
(de azért mégis jó lenne ha egy húsz ével fiatalabb a pénzemért szeretne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!