Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a (házas) társad sok évnyi rendes, monogám kapcsolat után lebukna a szeretőjével, majd felvetné, hogy mostantól éljetek nyitott kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Két ilyen is történt mostanában ismerőseim körében, le vagyok hidalva. (Az egyik megcsalt nő igent mondott és bepasizott, aztán otthagyta a férjét, akit a szeretője is ejtett, a másik megcsalt házastárs viszont nemet, ők válnak, a félrelépő szerint azért, mert "nem képes alkalmazkodni".)2014. febr. 26. 15:19
11/16 anonim válasza:
A nyitott kapcsolatnak sok értelme van "Monogám házasság" után. Itt szimpla megcsalásról van szó, én azt mondanám, hogy estig pakolj össze, és látni sem akarlak.
12/16 anonim válasza:
A nyitott kapcsolat csak maximális bizalommal és őszinteséggel működhet. Ahol megcsalás történt, ott már erről nem beszélhetünk.
13/16 anonim válasza:
Mivel nem csak úgy élünk a világba, hanem kívül belül ismerjük egymást, ezért a férjem azt is tudja, hogy megcsalás után repülne első alkalommal. Ha pedig eljut addig, hogy nyitott kapcsolatot akar, akkor pedig szépen békében elválunk, mivel egyrészt mást akar, másrészt x éven keresztül hazudott nekem (miszerint ő sem bírná a nyitott kapcsolatot).
14/16 anonim válasza:
Ha nem te szereted legjobban a férjedet akkor más fogja szeretni! Azért mert összeköltöztetek, nem biztos, hogy attól még boldogok vagytok! naponta meg kell küzdeni a szerelemért azzal, hogy az intimitást gyakoroljátok egymás között! Szerető szavak, céltalan érintések napközben, egy-egy ölelés mikor elmentek egymás mellett, vagy megcsókolod bármikor, ha úgy érzed, hogy olyan kedves neked! Ha ezt nem teszed meg, akkor talán már alig ér neked valamit! Nem az esküvőtöl fogtok egymásnak megmaradni! A hűségért napi szinten szerelmeseknek kell lenni!!!
15/16 anonim válasza:
Azt, hogy elkésett a "felvetéssel".
Én jobban szeretem a poli fiúkat mint a monokat, de ha valaki ilyen módon eljátszaná a bizalmamat és átverne, az témafüggetlenül kiverné a biztosítékot! Ez olyan jellemhiba, ami kizárja a párkapcsolat lehetőségét velem.
16/16 anonim válasza:
A nyitott kapcsolat már nem kapcsolat. Csak annak jó, akinek megvan a szeretője is és még a feleségét(férjét) is akarja mellette. Valószínű egy felszínes, becstelen emberről van szó aki ráadásul nagyon önző is és csak a saját jólétét nézi. Az a lényeg, hogy neki mi a kényelmesebb. Szó sem lehet róla. Ha a házastársnak van önbecsülése, nem megy bele a nyitott kapcsolatba. A nyitott kapcsolat megalázást jelent emberileg, érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!