Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig tudnal turelmes lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tudnal turelmes lenni egy depresszioval kuszkodo alkoholista ferjjel?

Figyelt kérdés
Nem hajlando beismerni hogy alkoholista. Hetvegrn is arra ertem haza este a munkabol hogy total berugva fetreng az agyon/alszik..alig ebredt fel..utana majdnem elesett. Az asztalan egy pohar narancslenek alcazott vodka..soros dobozok,cigisdobozok szethagyva. En szeretnek neki segiteni de nem ismeri be hogy beteg. Itt bogtem neki ..masnap ugyanaz fogadott. Felretett penzunk nincs ( nem is kozos kasszan vagyunk miatta ) pedig tudnamk felretenni de azzal indokolja hogy draga az elelmiszer( o 3x annyit kered en megis tudtam felretenni). Lassan elfogy a turelmem,gyomorgorccsel jovok haza mert tudom hogy aludni fog..nem csinalunk semmit egyutt, szeretnem otthonosabba tenni az alberletet de igy nem nagyon tudom kellene o is hozza. Egyaltalan nem vagyol boldog,sot kifejezetten rosszul erzem magam ,de onzosegnek ereznem itthagyni mikozbrn beteg..lassan elfogy a turelmem mert mar ezerszer atbeszeltuk igerget majd kezdodik minden elolrol..
2014. febr. 25. 10:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ő szenvedélybeteg,te pedig kodependens.Ki tudsz törni ebből a pokolból,ha akarasz,és ennek csak egy módja van.Nincs közös jövőtök,és ezt te is tudod.Csak az a megoldás,ha mész.Tapasztalatból beszélek sajnos.
2014. febr. 27. 15:31
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
ACE csoport segíthetne neked!
2014. febr. 28. 01:27
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj, lépj!! Én megtettem. A fiamért és saját magamért.
2014. márc. 21. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!