Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok a kolléganőtök képeit nézegetné a facebookon?
Tudom nem szép, de visszanéztem ma az előzményeket és délután mikor nem voltam itthon facebookon végignézte az összes képét. Ritkán jár fel, de ma csak az ő képeit nézegette. Ráadásul ez a kolléganőm nem is az ismerőse fent. Amikor ártatlanul megjegeztem, hogy nem tudom miért dobja ki a firefox a lány profilját mikor én nem is nézegettem a képeit annyit mondott hogy szar mostanában a gép... Szerintetek lehet okom félni, vagy csak a hormonok játszanak velem??
Babát várok és olyan rossz érzés volt mikor párom bújt most este hozzám, simogatta a pocakom nekem meg közbe az járt a fejembe hogy pár órával ezelőtt még más nő képeit nézegette. Annyit lehet tudni, hogy szép nagyon a lány és hát eléggé kicsapongó életet él a párja mellett ami eddig nem is zavart, mert nagyon rendes csaj amúgy, de ez most kicsit zavar...
35-ös vagyok
Az én férjem is össze vissza hantált először, majd mikor rászóltam, hogy nem kell a rizsa, nem vagyok hülye, mérges is lett, hogy miért kell ilyen semmiségből ekkora ügyet csinálni. Főleg azért volt dühös, hogy milyen sok rosszat feltételezek róla, miközben azt állítom, hogy szeretem. Utálta, hogy nem bízom benne, és így utólag meg is értem.
Igazából valóban csak a hormonok játszanak veled. Mi nők hajlamosak vagyunk ilyenkor, a várandóság alatt túlreagálni mindent. Ehhez hozzá játszik az is, hogy ugye a legtöbb kismama nem igazán érzi magát szépnek, főleg mikor felpuffad, májfoltok, főleg a vége felé sokan olyanok, mint egy rozmár, mikor a nagy hastól már az ágyban felülés is gondot okoz. Hát, sokszor sírtam én is.
Szeresd a férjedet, légy vele kedves, és mikor már nagyon piszkál a dolog, nyugtasd magad azzal, hogy mire totyogni fog a baba, addigra Te is újra formában és szép leszel. Ezt akár hangosan is mondhatod a férjed előtt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!