Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami megváltozhat közöttünk ha elmesélem a katona éveket?
2 éve vagyok házas a feleségemmel.Már több mint 6 éve szereltem le az idegenlégióból,és elég komoly dolgokat éltem át.
Eddig nem beszéltünk erről és úgy érzem itt az ideje,hogy elmondjam valakinek.Akiben bízok és jól esne ha meghallgatna.Csak félek,hogy utána nem lesz ugyan olyan a kapcsolat közöttünk,hogy másnak tart.Rossz embernek.
Jogos félelem a részemről vagy azért gondolom azt mert még nem beszéltem ezekről senkinek?
Én így ismeretlenül szívesen meghallgatnám!
Nem hiszem hogy oly szörnyű dolgot tettél!
Házasság előtt kellett volna xD
De szerintem mondj el neki mindent. Majd kiderül hgy hozzádillik-e vagy nem.
Anélkül, hogy tudnánk miket éltél át vagy tettél, nem tudunk válaszolni a kérdésedre.
Van aki egy csokilopást sem szívesen vall be, mert rossz embernek érzi magát. Nem tudom mire gondolsz csak sejtem, hogy itt nem csokilopásról van szó...
Aki viszont kibír x évet az idegen légióban, az ritkán csinál lelkiismereti kérdést ilyesmiből. Aki nem ilyen lelki természetű, az nem nagyon érkezik haza, vagy fel sem veszik.
Mint nő, az mondhatom, hogy nem szívesen hallgatnám meg azokat a szörnyűségeket, amiket a férjem tett. Na persze ha azok valóban szörnyűségek. Viszont azt sem tartom jó ötletnek, hogy magadban tartod, mert az sem vezet semmi jóra.
Valaki másnak nem tudnád elmondani? Itt többen is jelentkeztek, egy ismeretlennek talán jobb is ilyen dolgokról mesélni. (persze inkognitóban)
Esetleg egy barát, vagy szakember? Bár ez utóbbit feleslegesnek tartom.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!