Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ágál a házasság szerződés ellen a "szegényebb" fél mindig?
Szerintem érthető, ha valaki jól keres és van valamilye, amit kemény munka árán megszerzett magának, nem akarja, hogy egy válás esetén leghoppolja a "szegényebb" fél olyan néven, hogy ja hát ha szeretsz, akkor nem kellene ilyen. Csak ezzel az nincs kisegítve, akitől el lettek rámolva a dolgok.
Mi bajuk van sokaknak a házassági szerződéssel és miért?
Igen, de van aki tényleg nem tartja fontosnak a házasságot és kizárólag abban az esetben házasodna, ha annyira meg tudna bízni valakiben minden téren, hogy eszébe sem jutna a szerződés.
Más kérdés, hogy ilyen lehet, hogy soha nem lesz az életében, de aki ilyen, annak nem is hiányzik különösebben a házasság.
Kérdező az autónak ne izgulj 10 év múlva alig lesz értéke egy 3.000.000-os kocsiból lesz 700.000-et érő. Bár ugyanúgy bevitt vagyonod lesz, de nem értékálló :-)
A ház meg ugyanúgy sajátod lesz!
Ez most a saját eseted? Ha igen, akkor azért ez milyen kapcsolat már? Ő úgy van vele, hogy azért akarod a szerződést, mert nem szereted eléggé, nem bízol benne, a te kérdésedből meg süt, hogy úgy vagy vele, hogy ő meg azért nem akarja, mert ő a szegényebb, tehát biztos a pénzedre fáj a foga.
Jól indul a házasság!
"Tehát pl. ha kaptam a szüleimtől egy kocsit és két lakást még a házasság előtt jóval, ha semmiképpen nem nyúlhatja le a férjem?"
Szerintem te ne menj férjhez. nem vagy rá alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!