Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem el akar vállalni egy külföldi munkát. Ebből válás lesz?
Párom Cipruson kapott munkát, szeretné, ha vele mennénk, de már nagyok a gyerekek, itt vannak a barátaik stb. Szóval én nem tartom jó ötletnek ezt az egészet.
Hat havonta járna haza, ami ugye sok idő ami a szexet illeti, mi lesz, ha megcsal? Szerintetek ebből válás lesz?
Három gyerekünk van.
Na és, ha valaki nagyszülő? A kérdezőék nyilván nem 80 éves nyugdíjasok.
Ha valaki csak fél évente egyszer találkozik a párjával, nekem senki se mondja, hogy annak nem lesz rossz hatása a kapcsolatra. Azért ennyire rózsaszín felhőkben ne lebegjünk már. :D
hát igen..attol hogy nagymama lesz, még lehet 40-es évei végén járo nö.
de én nem is a fizikai megcsalásra gondolok, hanem amit elötte is irtam, nincs kivel megosztani az örömét, bánatát, kételyeit, -törödés, szeretet..stb. persze ott a skype, de egy idö után abba is belefáradnak majd. legjobb lenne, ha kimenne a férjével, megprobálnák együtt, a gyerekek nagyon jol tudnak viszonyulni az uj helyzetekhez..könnyen, gyorsan beilleszkednek. (legalábbis, ahogyan itt a környezetemben látom) aztán majd meglátják, hogy müködik vagy sem.
Miért ne lenne, ott a telefon a skype, és igen ha egy fiatal házaspár megoldja akkor a nagyszülő korúak is.
Ne egy életre menne ki.
Ciprus nagyon drága hely,ahol az utobbi években tombol a munkanélküliség.A románok és a feketék teljesen elárasztották,minden munkát elválalnak éhbérért.A gyermekeidnek nagyon nehéz lenne egy új iskolában,mert a görög nyelv nagyon nehéz,az angol nyelvü sulik pedig eszméletlenül drágák amit csak az orosz maffiózok engedhetnek meg maguknak.A tesvérem 10 éve ott él,ezért hidd el tudom mi van ott.Egy normális albérlet 500-700 eur,télen megfagytok,mert nincs fűtés a lakásokban csak a klímával lehet bohóckodni.
A ciprusi nők pedig nem túl szépek:rövid láb,bajusz.Jó kuplerájok pedig csak a török részen vannak.
Nem csak ő járhatna haza,hanem ti is kimehetnétek néha egy előre kinézett akciós repjeggyel és a mai világban már sok módja van a kapcsolattartásnak(skype,viber).
Te ismered a férjedet és önmagadat,hogy mennyire lennétek hűségesek egy máshoz,mert ez a sarkallatos pontja a dolognak.
Közvetlen környezetemben 8 házaspár van akinek a férj tagja külföldön dolgozik,de a 8-ból már 7 feleség megcsalta a kint guriző férjét, aki havi 300 órát melózik a családjáért.A 8.talán csak azért nem, mert már egy idősebb házaspár.
Durva statisztika,de hidd el igaz.
"a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!