Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külföldi férjnél vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi férjnél vagyok és elszeretnék tőle válni menyi idő menyibe kerül kell e ügyvéd külföldön esküdtem vele! De magyarban nincs honosítva a válás mit tehetek és fenyeget hogy megöl engem és a családomat?

Figyelt kérdés
külföldi férjnél vagyok és elszeretnék tőle válni menyi idő menyibe kerül kell e ügyvéd külföldön esküdtem vele! De magyarban nincs honosítva a válás mit tehetek és fenyeget hogy megöl engem és a családomat?
2012. máj. 19. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem gyere haza Magyarországra és itt elintézteted egy ügyvéddel!
2012. máj. 19. 13:37
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Magyarországon csak akkor válhatnál, ha anyakönyvezve lenne Magyarországon a házasságod. Sőt nem ártana hozzá magyarul megtanulni...
2012. máj. 19. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Ha nincs honosítva a házasság Magyarországon, akkor itt semmi esélyed elválni, hiszen hivatalosan itt nem is vagy házas. Emellett mindig az utolsó közös lakhelyetek szerinti bíróság az illetékes.

Ha simán hazautazol, onnantól szabad ember vagy ebben az országban.

2012. máj. 19. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:
"Ha simán hazautazol, onnantól szabad ember vagy ebben az országban." ez nem igaz, attól még házas, hogy nincs meg a hazai anyakönyvezés
2012. máj. 19. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:

Attól, hogy Mo.-n nincs anyakönyvezve a házasság, ki tudja, hogy mint feleség milyen kötelezettségei vannak az adott országban.

Vedd fel a kapcsolatot az ottani konzullal!

Írj nekem priviben, segítek. Én is külföldön vagyok feleség.

2012. máj. 19. 13:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget ha én többet nem szeretnék találkozni a volt férjemmel akkor itt Magyarországon nem is tehet semmit?
2012. máj. 19. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha Magyarországon nincs hitelesítve a házassága, akkor itt nem vagy házas, tehát itt nem tudsz elválni
2012. máj. 19. 13:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Te milyen nemzetiségű vagy? Hol éltek? A férjed milyen nemzetiségű?
2012. máj. 19. 13:57
 9/15 A kérdező kommentje:
Román a férjem én kettős állampolgár!
2012. máj. 19. 14:03
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Csak azt ne mond, hogy a neved mellett az a születési éved kis csillag!? Akkor már nem is vagyok meglepve semmin....
2012. máj. 19. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!