Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem el akar vállalni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem el akar vállalni egy külföldi munkát. Ebből válás lesz?

Figyelt kérdés

Párom Cipruson kapott munkát, szeretné, ha vele mennénk, de már nagyok a gyerekek, itt vannak a barátaik stb. Szóval én nem tartom jó ötletnek ezt az egészet.

Hat havonta járna haza, ami ugye sok idő ami a szexet illeti, mi lesz, ha megcsal? Szerintetek ebből válás lesz?

Három gyerekünk van.

2014. febr. 21. 20:33
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
82%

Már, hogy döntöttetek volna, hogy mindketten más állásponton vagytok. Az nem úgy meg hogy te eldöntöd ő meg fogadja el.

NAGYON JOT IRT a 19-es válaszolo! Ha a férjed meg ugy dönt, hogy megy, jol teszi!!

2014. febr. 21. 20:52
 22/52 anonim ***** válasza:
71%
Annyira konok a kérdező, hogy kezdek gyanakodni: ez már megint egy légből kapott kérdés, amit unatkozó tini írt ki...
2014. febr. 21. 20:56
 23/52 anonim ***** válasza:
39%

Jaj a sok haza gyűlölő.

Mindenhol jobb, csak itt nem...:) Nem mindenkinek vágy álma kiköltözni a fenébe

2014. febr. 21. 20:59
 24/52 anonim ***** válasza:
58%
én (és sztem még sokan mások) nem élek Magyarországon 19 éves korom ota most vagyok 29. életem legjobb döntése volt, hogy amint tudtam leléptem. nekem éppen elég évente kétszer hazalátogatni..
2014. febr. 21. 21:05
 25/52 anonim ***** válasza:
70%

Fél évente egyszer találkoztok, nem tudom. Nem biztos, hogy kibírja a kapcsolat.

Egyébként a legtöbb ismerősöm, aki kiment külföldre, haza is jöttek utána, nem szerettek kint és nem is volt olyan jó világ, mint hitték. Viszont olyan is volt (egy ismerős), akinek nagyon bejött az élet és kint maradt.

Azt te döntöd el, hogy te ki akarsz-e menni, gondolom, nem akarsz olyan messzire szakadni a családtól, pl. a nagyobbik fiadtól. Ha anyagilag is jól megélsz itthon, olyan munkád van, amit szeretsz, én teljesen igazat adok neked.

Egyébként ha egy ilyen döntés, mint a külföldre költözés, nem közös, ha ennyire más utat képzeltek el magatoknak, akkor amúgy sem áll a kapcsolatotok túl biztos lábakon.

2014. febr. 21. 21:15
 26/52 anonim ***** válasza:
36%

Arra nem gondoltál,hogy a gyerekeidnek ezerszer több lehetősége lenne Cipruson?Esetleg az iskola után nem kéne itthon nyomorogniuk munka nélkül vagy minimálbérből.Ott kint állást is könnyebben kapnának.

Ha elvégzik a sulit,te majd eltartod mindkettőt esetleg évekig,míg melót találnak?És ha ők döntenek akkor úgy,hogy nem maradnak itt?

Nem azért mennek ki legtöbben,mert nem akarnak itt élni,hanem mert egyszerűen nincs munka,egyre nagyobb a nyomor.Nem kéne önzőnek lenned,a férjedre és a gyerekeid jövőjére kéne gondolnod.A legnagyobb fiad meg ha akar,maradjon.

Ha az én férjem kapna ilyen lehetőséget,vele mennék.Nekem ott jó,ahol Ő van.

2014. febr. 21. 21:23
 27/52 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk ne legyetek eltévedve, Ciprus nem olyan szuper hely, gondoljatok a folyamatos török-ciprusi konfliktusokra. Viszont egy jó lehetőség a kizökkenésre, új kultúra megismerésére, nyelvtanulásra. Nem nagyon fognak Cipruson meggazdagodni.
2014. febr. 21. 21:25
 28/52 anonim ***** válasza:
83%
Kiegészítem előző hsz-em: Ciprus GDP-je 2012-ben 23e dollár, Magyarországé 125e.
2014. febr. 21. 21:26
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Na de mégis milyen munkáról van szó? Közelebbi országba nincs munkalehetősége? Vagy itthon?
2014. febr. 21. 21:30
 30/52 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj, hogy a legtöbb ember, ha meghallja, hogy "külföld" tapsikol, meg ugrál, mint egy óvodás, hogy hű de jó, menni kell, mert ott mindenki meggazdagszik. Csak éppen nem mindegy hova megy, mit hagy itthon és ahova megy, milyenek a lehetőségeik. Nem véletlen, hogy annyian visszajönnek.

A kedvencem, mikor az egyik félnek van egy jó munkája, karrierje, jó fizetése, szereti is, de a párjának nem jött be ennyire az élet, ezért veri a tamtamot, hogy adjon fel mindent, amit elért, amiért megdolgozott és menjenek ki mindketten külföldre segédmunkásnak, mert hogy az milyen jó.

Itt igazából azt sem tudjuk, milyen a mostani háttere a kérdező családjának és Cipruson milyen lehetőségek lennének a férjének és neki.

Lehet olyan helyzet, amikor jó ötlet kimenni, meg olyan amikor nem.

Itt a legnagyobb probléma, hogy egyik ebből nem enged, a másik abból. Szerintem itt elég hülye tanács, hogy "mennyé' kérdező, mer' én mennék".

Itt inkább az a lényeg, hogy ha két ember ennyire külön utat választ, annak nem valószínű, hogy a kapcsolatra kedvező hatása lesz.

2014. febr. 21. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!