Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a mondatod hogy lehetne értelmezni?
"...........de mindegy is azt hiszem elválok"
ez volt ma a nap vicce! :DDDD
Ne haragudj, kérdező, csak annyira meghökkentően vicces volt ez a mondat a mondanivalód végén.
Igaza van azoknak, akik azt mondják, ez nem a cigiről szól, meg "ismerem" is a dolgot, az előző kérdésedet is olvastam anno, akkor is az volt a véleményem, hogy ilyen nagyképű, egoista barommal (bocsi) biztosan nem élnék.
Mondjuk nem tudom, milyen házasság az, ahol a felek így élnek egymás mellett - szerintem a te férjednek nem való ez a fajta kapcsolattartás.
Maradna egyedül, élhetne olyan disznóólban, amilyenben szeretne, igaz nem tudna senkiből cselédet csinálni, viszont cserébe nem kellene a pénzecskéjét sem félteni senkitől.
Alapvető funkciókat nem tölt be a kapcsolatotok, házasságnak szerintem ezt nagy jóindulattal sem lehet nevezni, csak akkor maradnék vele, ha 88 éves lennék, és már mindegy, azt a 10-11 évet már kihúzom valahogy :DDDDD
De ha nem annyi vagy és szeretnél normális, tiszteletteljes embert magad mellé, aki szeret téged és az egyenrangú párjának tekint (nem bánik veled úgy, mint egy retardálttal), akinek mindezt viszonozhatod is, akkor szerintem ideje lenne lépned.
Nekem úgy tűnik, ez nem mai probléma, ha lehetett volna rajta alakítani, akkor már valószínűleg sikerült volna.
"Én háromszor annyit keresek, mint te, egy önző, munkamániás, nagyképű barom vagyok, aki azt teszek, amit akarok, téged szerintem úgysem érdekel a munkám, különben is hülye vagy mindenhez, és az a dolgod, hogy azt tedd, amit én mondok. Ebben a házban én parancsolok, mert én keresem a több pénzt. Nem érdekel, hogy panaszkodsz, mert úgysem tudsz semmin változtatni, mert én keresem a több pénzt, te pedig gyáva vagy és gyenge."
Ez a jelentése annak, amit leírtál - legalábbis lélektailag. Tégy, amit jónak látsz, te akartál ilyen emberrel együttélni.
Gondolom, nem most kezdett el cigizni, egyáltalán nem kellett volna olyan emberrel összejönnöd, aki nem az erkélyen, vagy az udvaron füstöl. Jogod van az egészséghez és a tiszta levegőhöz, így én nem tudnék élni, elhagynám. Elsősorban nem a cigizés miatt, hanem azért , mert egyértelmű, hogy nem szeret téged.
Kívánok neked egy jó ügyvédet és további szebb életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!