Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt a mondatod hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a mondatod hogy lehetne értelmezni?

Figyelt kérdés
"amikor rágyújtok a fürdőszobában, a lakásban amit csak úgy tudunk kifizetni, hogy "számítógépezek" - akkor kapok egy nagy hisztirohamot." Már sokadjára megkértem a férjemet ,hogy ne cigizzen a lakásban mert rosszul vagyok a füsttől..erre ő jön ezzel ,hogy én nem tudom mi a munkája és ,hogy nem is akarok többet megtudni róla ( amikor kérdezgetem ,hogy mondja el részletesebben ,hogy épp min dolgozik azt mondja ,hogy hosszú vagy bonyolult )és erre mondta többek között a fenti mondatot. Ami nagyon rosszul esett. Háromszor többet keres nálam, külön kasszán vagyunk "házastársként".
2014. febr. 20. 08:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mármint nem csak emiatt a mondat miatt..
2014. febr. 20. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
komolyan beszélgettek ti egyáltalán? mert nem úgy tűnik
2014. febr. 20. 09:22
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Jézusom...
2014. febr. 20. 09:30
 14/19 A kérdező kommentje:
2014. febr. 20. 09:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ennél már csak az a jobb, mikor csillog villog a lakás, bemegy a férjecske a fürdőbe, és széthamuzik... Ilyenkor fogadom meg, hogy hazafogja várni a mocska... Átérzem a helyzeted..Én most babát várok, régen cigiztem. Reggel a gyomromat bántja a füst... Napközben meg azért bánt a cigifüst mert én is cigiztem régen, na meg í baba miatt is :(
2014. febr. 20. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Már rég el kellett volna válnod. Ez még tini kapcsolatnak is rossz volna, nem hogy házasságnak!
2014. febr. 20. 12:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"...........de mindegy is azt hiszem elválok"

ez volt ma a nap vicce! :DDDD

Ne haragudj, kérdező, csak annyira meghökkentően vicces volt ez a mondat a mondanivalód végén.

Igaza van azoknak, akik azt mondják, ez nem a cigiről szól, meg "ismerem" is a dolgot, az előző kérdésedet is olvastam anno, akkor is az volt a véleményem, hogy ilyen nagyképű, egoista barommal (bocsi) biztosan nem élnék.

Mondjuk nem tudom, milyen házasság az, ahol a felek így élnek egymás mellett - szerintem a te férjednek nem való ez a fajta kapcsolattartás.

Maradna egyedül, élhetne olyan disznóólban, amilyenben szeretne, igaz nem tudna senkiből cselédet csinálni, viszont cserébe nem kellene a pénzecskéjét sem félteni senkitől.

Alapvető funkciókat nem tölt be a kapcsolatotok, házasságnak szerintem ezt nagy jóindulattal sem lehet nevezni, csak akkor maradnék vele, ha 88 éves lennék, és már mindegy, azt a 10-11 évet már kihúzom valahogy :DDDDD

De ha nem annyi vagy és szeretnél normális, tiszteletteljes embert magad mellé, aki szeret téged és az egyenrangú párjának tekint (nem bánik veled úgy, mint egy retardálttal), akinek mindezt viszonozhatod is, akkor szerintem ideje lenne lépned.

Nekem úgy tűnik, ez nem mai probléma, ha lehetett volna rajta alakítani, akkor már valószínűleg sikerült volna.

2014. febr. 20. 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én háromszor annyit keresek, mint te, egy önző, munkamániás, nagyképű barom vagyok, aki azt teszek, amit akarok, téged szerintem úgysem érdekel a munkám, különben is hülye vagy mindenhez, és az a dolgod, hogy azt tedd, amit én mondok. Ebben a házban én parancsolok, mert én keresem a több pénzt. Nem érdekel, hogy panaszkodsz, mert úgysem tudsz semmin változtatni, mert én keresem a több pénzt, te pedig gyáva vagy és gyenge."

Ez a jelentése annak, amit leírtál - legalábbis lélektailag. Tégy, amit jónak látsz, te akartál ilyen emberrel együttélni.

2014. febr. 20. 18:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem most kezdett el cigizni, egyáltalán nem kellett volna olyan emberrel összejönnöd, aki nem az erkélyen, vagy az udvaron füstöl. Jogod van az egészséghez és a tiszta levegőhöz, így én nem tudnék élni, elhagynám. Elsősorban nem a cigizés miatt, hanem azért , mert egyértelmű, hogy nem szeret téged.

Kívánok neked egy jó ügyvédet és további szebb életet!

2014. febr. 21. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!