Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt a mondatod hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a mondatod hogy lehetne értelmezni?

Figyelt kérdés
"amikor rágyújtok a fürdőszobában, a lakásban amit csak úgy tudunk kifizetni, hogy "számítógépezek" - akkor kapok egy nagy hisztirohamot." Már sokadjára megkértem a férjemet ,hogy ne cigizzen a lakásban mert rosszul vagyok a füsttől..erre ő jön ezzel ,hogy én nem tudom mi a munkája és ,hogy nem is akarok többet megtudni róla ( amikor kérdezgetem ,hogy mondja el részletesebben ,hogy épp min dolgozik azt mondja ,hogy hosszú vagy bonyolult )és erre mondta többek között a fenti mondatot. Ami nagyon rosszul esett. Háromszor többet keres nálam, külön kasszán vagyunk "házastársként".
2014. febr. 20. 08:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
"ne macerálj se cigizés,se gépezés közben"
2014. febr. 20. 08:43
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
nem tudod mivel foglalkozik a férjed? :) poén
2014. febr. 20. 08:45
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Azt akarta ezzel közölni,hogy egész nap a gép előtt ül (munkából kifolyólag)amit abból a pénzből tudtok csak kifizetni amit keres,szóval ne szólj bele hogyha rágyújt a fürdőszobában.Magyarul le..arja,hogy nem bírod a füstöt,ő keresi meg a lakás árát te megy maradj csöndben.
2014. febr. 20. 08:47
 4/19 anonim ***** válasza:
18%
És igaza is van.
2014. febr. 20. 08:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Tehát az normális ha én rosszul érzem magam a füsttől, köhögök üljek csendben és mosolyogva mert ő többet keres mint én? A fürdőben ha cigizik tárva nyitva az ablak, akkor is érezni a füstöt viszont hidegben kell zuhanyozni ..
2014. febr. 20. 08:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyit tesz, hogy a kedvedért nem fog leszokni és nem fog kimenni a lakásból. Úgy gondolja, mivel ő keres többet, nagyobb jogot formál a lakásra. A kérdés inkább az, hogy egyéb helyzetekben mennyit hajlandó ő hozzád alkalmazkodni, és mennyit áldozol te be a kapcsolatért. Ha lényegesen több az az áldozat amit te vagy kénytelen meghozni, hogy egyáltalán együtt maradjatok, akkor én megfontolnám hogy érdemes-e.

én azt hiszem hogy a kérdés nem csak a cigizésről szól.

2014. febr. 20. 08:57
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Hát persze,hogy nem a cigizésről szól ez.Hanem arról,hogy a pasi nagy ívben tojja le a nőt,az egészségét meg azt,hogy megkérte ne cigizzen bent.
2014. febr. 20. 09:00
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, hogy nem vetted észre, hogy tojik rád. Mégpedig egy felhőkarcolóról.
2014. febr. 20. 09:08
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Jogilag is külön kasszán vagytok?

Nekem ez az egész helyzet megdöbbentő

Egyrészt a hozzáállás, jó nem szokik le, tudom milyen nehéz...de azért az együttélesnek vannak bizonyos feltételei, az egyik az, hogy tekintettel vagyok a másikra, ehhez nem kell egy párnak sem lenni, csak lakótársnak is elég

Másrészt a házastársadnak nem tudod mi a munkája???

Szerintem az említett "számítógépezés" az fusimeló...de csak tipp.

Én megmondom őszintén, hogy külön, külön is problémát jelentene nálam, nehogy együtt, viszont a "többet keresek mint te, ezért én több vagyok mint te" hozzáállás mindn gyengéd érzelmet kiölne belőlem. Vagyis ki sem alakult volna ilyen emberrel.

Azért mert kevesebbet keresek, nem vagyok kevesebb mint ő...

2014. febr. 20. 09:15
 10/19 A kérdező kommentje:
Tudom mi a munkája, de a szakszavakat illetve hogy pontosan mit kell csinálnia azt nem tudom ,de ő sem tudja ,hogy én pontosan mit csinálok milyen programokat értékesítek, hogy kell használni azokat a szoftvereket stb...én kérdezgetem mindig és meghallgatnám ,de mindig elintézte azzal ,hogy most ez bonyolult ,mert az alapokat nem tudom és inkább nem kezd bele...a háztartást én vezetem, kutyát is én viszem le általában.közös programjaink egyáltalán nincsenek..az is az én hibám ,hogy vegetáriánus lettem ezért ő nem főzhet pedig ez a hobbija..de mindegy is azt hiszem elválok
2014. febr. 20. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!