Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a mondatod hogy lehetne értelmezni?
Ez annyit tesz, hogy a kedvedért nem fog leszokni és nem fog kimenni a lakásból. Úgy gondolja, mivel ő keres többet, nagyobb jogot formál a lakásra. A kérdés inkább az, hogy egyéb helyzetekben mennyit hajlandó ő hozzád alkalmazkodni, és mennyit áldozol te be a kapcsolatért. Ha lényegesen több az az áldozat amit te vagy kénytelen meghozni, hogy egyáltalán együtt maradjatok, akkor én megfontolnám hogy érdemes-e.
én azt hiszem hogy a kérdés nem csak a cigizésről szól.
Jogilag is külön kasszán vagytok?
Nekem ez az egész helyzet megdöbbentő
Egyrészt a hozzáállás, jó nem szokik le, tudom milyen nehéz...de azért az együttélesnek vannak bizonyos feltételei, az egyik az, hogy tekintettel vagyok a másikra, ehhez nem kell egy párnak sem lenni, csak lakótársnak is elég
Másrészt a házastársadnak nem tudod mi a munkája???
Szerintem az említett "számítógépezés" az fusimeló...de csak tipp.
Én megmondom őszintén, hogy külön, külön is problémát jelentene nálam, nehogy együtt, viszont a "többet keresek mint te, ezért én több vagyok mint te" hozzáállás mindn gyengéd érzelmet kiölne belőlem. Vagyis ki sem alakult volna ilyen emberrel.
Azért mert kevesebbet keresek, nem vagyok kevesebb mint ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!