Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Találtam egy ékszercsomagot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam egy ékszercsomagot férjem ruhásszekrényében! Te hogy cselekednél okosan és bölcsen?

Figyelt kérdés

A friss ruháit hajtogattam volna be a szekrényében,miközben egy icipici dísztasakban találtam egy plüssmackót,aki fog egy szívet és egyben egy szív alakú ékszerdobozt is.Kinyitottam és egy rózsaszínű köves ezüst női gyűrű van benne.

Valentinra nem kaptam tőle semmit,mert előtte való nap összevesztünk és a mai napig sem szólunk egymáshoz.De nem is jellemző rá,hogy ilyet ajándékozna nekem.A békülésre való hajlandóságot sem látom rajta.

Hétvégén már odáig fajultak a dolgok,azt mondta szeretne tőlünk(2éves fiúnk)elköltözni.

Szeretője lehet?Vagy a nagy lányának szánja,akinek jövőhéten lesz a névnapja?(Szíves mackóval??)Évek óta rossz a viszonyuk,úgyhogy ezt kizárnám.

Te mit tennél?Kivennéd a gyűrűt és üresen adja oda xy-nak?

Felvennéd és azt mondanád,nagyon köszönöm?

Figyelnéd,hogy a közelgő névnap előtt eltűnik e a csomag?

Mi a legokosabb fellépés,megoldás ilyenkor?

Nem áll szándékomban raplizni,mint egy idióta...

Jah,még annyi,hogy nemrég kaptam tőle egy új vibrátort csak úgy...ezt sem értettem,hisz van itthon kettő is.

2014. febr. 19. 15:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
58%
nice try.
2014. febr. 19. 15:49
 2/30 anonim ***** válasza:
63%
Én speciel megkérdezném tőle. Elvégre, ha olyan helyre dug ilyesmit, ahol tudja, hogy te előfordulsz (mivel te mosol rá és teszed el a ruháit), akkor nagyon rosszul titkolózik.
2014. febr. 19. 15:52
 3/30 anonim ***** válasza:
41%
én is megkérdezném.
2014. febr. 19. 15:54
 4/30 anonim ***** válasza:
39%
Ha szeretne elköltözni, akkor nem sok esély van a békülésre, az ékszercsomagot hagyd ott, ahol van, az az ő személyes holmija, majd odaadja annak, akinek akarja.
2014. febr. 19. 15:54
 5/30 anonim ***** válasza:
60%

Miért kell mindjárt arra gondolni egyből, hogy szeretője van? Nem mondom, hogy nincs, de arra nem gondoltál, hogy esetleg neked szánta, csak összevesztetek és így már nem érezte úgy, hogy azt oda szeretné neked adni? Mert ha van egy 2 éves gyereketek és így el akar költözni, akkor nem kis veszekedés lehetett ott, ha egy apa a gyereke anyját és a gyerekét is ott akarja hagyni...

Amúgy meg kérdezd meg tőle. Nem kutattál, véletlenül bukkantál rá, elmondod neki, hogy hogy találtad meg és kíváncsi lennél rá, hogy azt kinek szánta.

2014. febr. 19. 15:55
 6/30 anonim ***** válasza:
64%

1. Lehet, hogy neked vette, csak összevesztetek, és nem adta oda.

2. A szeretőjének vett holmit szerinted a ruhásszekrénybe tette volna, és nem eldugni valahova, ahol nem található meg?

2014. febr. 19. 15:55
 7/30 anonim ***** válasza:
64%
Én meg nem kérdeznék semmit.Valamelyikőtöknek szánta,szerintem Neked,de valóban hülyén nézne ki veszekedés közben csak úgy odalökni.Ezért van a ruhái közt,ha szeretője lenne,nem ott tartaná.
2014. febr. 19. 15:57
 8/30 anonim ***** válasza:
43%
És mi akadályozza meg a költözésben?
2014. febr. 19. 15:58
 9/30 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem simán ne tegyél semmit, csak türelmesen várj. Időnként kukkants rá, és ha nem a lányának adta de elkerült onnan akkor te csomagold össze a cuccait. Azért ne legyen veletek, mert még nincs jobb.

Amúgy elnevettem magam a szitun, hogy gyanútlanul kiveszi a dobozt, elviszi a nőnek és átadja üresen. Kár hogy ennél az ember óvatosabb, és alapból belenéz mielőtt elvinné. Utána meg mivel már tudja, hogy tudsz róla, neked fogja adni nyilván.

Szóval türelem. Ez a legtöbb amit tehetsz.

2014. febr. 19. 16:02
 10/30 anonim ***** válasza:
54%
Az egész kérdés egy zagyvaság. Ha el akar költözni, akkor miért nem teszi? Ha már ennyire rossz köztetek a helyzet, miért te mosod-vasalod-pakolod a helyére a ruhácskáit? Milyen jogon lopnád ki a szekrényéből a gyűrűt, bárkinek is vette? Mi köze a vibrátorkollekciódnak mindehhez?
2014. febr. 19. 16:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!