Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek/hinnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek/hinnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: a férjem míg én bent voltam a kórházban, egy ismerősöm bikinis képeit nézegette, ezt onnan tudom, hogy az előzményekben megtaláltam. (Egy zenét kerestem a lányomnak, ezért volt megnyitva.) Meg kellett nyitnom az e-mailjeit, oda várjuk a kislányunkról készült képeket. Mindenhová tudjuk egymás jelszavát, soha nem volt ebből gond, nem nyomozunk egymás után. Na most az e-mailek között volt akkor 1, amit egy szexpartner kereső oldal küldött, hogy Tisztelt tag, ez meg ez szeretne veled lefeküdni, stb stb... Pár nappal később jött még egy. Ő állítólag erről semmit nem tud, nem ő regisztrált az oldalra.

Ti elhinnétek?

2014. febr. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
Ő 26, én 25 éves vagyok.
2014. febr. 17. 22:22
 2/53 anonim ***** válasza:
90%

Én nem hinném el.

De ez nem jelenti azt, hogy megcsal vagy nem szeret, a férfiak elég furák tudnak lenni ilyen szempontból :D A bikinis képek nézegetése meg szerintem egyáltalán nem számít, az enyém is folyton megnézi az ilyeneket.

2014. febr. 17. 22:26
 3/53 A kérdező kommentje:
Csak kicsit sz*rul esik, hogy miután megszültem a 2. lányunkat, ő másnap ilyeneket néz... Ez a gond, hogy én sem hiszem el, és most nem tudom mit csináljak... Azt sem lehet rám mondani, hogy ronda lennék, vagy igénytelen, vagy szülés után más lenne a testem, mint amikor megismert. 2 gyerek szülése után is 45-47kg vagyok, max a hasamon a bőr nem olyan feszes, mint évekkel ezelőtt.
2014. febr. 17. 22:29
 4/53 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sem csal meg feltétlenül. De ülj le vele normálisan beszélni. Pont a hétvégén beszélgettem erről a párommal mennyire máshogy viselkedik a két nem. Lehet csak érezni akarja, hogy még mindig kívánatos a nőknek. Csak az egóját akarja kényeztetni:)
2014. febr. 17. 22:32
 5/53 Jégtánc ***** válasza:
98%
Elhinné ,mert naponta kb 10-15 ilyen levelet törlök ki olvasás nélkül a saját e-mail fiókomból.Spam.Ja és nő vagyok.Német és angol oldalakról is jönnek ilyenek.
2014. febr. 17. 22:33
 6/53 Jégtánc ***** válasza:
87%
*elhinném
2014. febr. 17. 22:34
 7/53 A kérdező kommentje:
Próbáltunk már erről beszélni, de mindig veszekedés a vége. Ő váltig tagadja, hogy regisztrált volna. Én meg sajna olyan természetű vagyok, aki az ilyet nem tudja tolerálni. Ezt tudta már a kapcsolatunk legelején is. Ha annyira ez kell neki, akkor mondja meg őszintén, és már itt se vagyunk.
2014. febr. 17. 22:35
 8/53 anonim ***** válasza:
96%
Elhinném, hogy nem õ regisztrált, elõfordulhat,hogy megszerzik az email cimeket és tovább adjàk.Nekem pl. a telefonomra jön mindig sms és ugyanakkor a férjemnek is, ilyen helyekrõl.En sem tudom honnan tudják a telefonszámomat, mivel én soha nem hivtam ilyen számokat.
2014. febr. 17. 22:37
 9/53 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem regisztrált, mert azt egy kamu e-mail címről tette volna, és soha nem jössz rá. A feleségem sem tud róla, és nem is csaltam meg.

36F

2014. febr. 17. 22:40
 10/53 anonim ***** válasza:
91%
"Mindenhová tudjuk egymás jelszavát, soha nem volt ebből gond, " Ezután se legyen. Ha sunnyogna, akkor azokat töröltette volna az olyan fiókból, amit Te is tudsz használni. Én is kapok sok fölösleges, és tolakodó levelet, egyre undorítóbban nyomulósat.
2014. febr. 17. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!