Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek/hinnétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A szituáció a következő: a férjem míg én bent voltam a kórházban, egy ismerősöm bikinis képeit nézegette, ezt onnan tudom, hogy az előzményekben megtaláltam. (Egy zenét kerestem a lányomnak, ezért volt megnyitva.) Meg kellett nyitnom az e-mailjeit, oda várjuk a kislányunkról készült képeket. Mindenhová tudjuk egymás jelszavát, soha nem volt ebből gond, nem nyomozunk egymás után. Na most az e-mailek között volt akkor 1, amit egy szexpartner kereső oldal küldött, hogy Tisztelt tag, ez meg ez szeretne veled lefeküdni, stb stb... Pár nappal később jött még egy. Ő állítólag erről semmit nem tud, nem ő regisztrált az oldalra.
De ez nem jelenti azt, hogy megcsal vagy nem szeret, a férfiak elég furák tudnak lenni ilyen szempontból :D A bikinis képek nézegetése meg szerintem egyáltalán nem számít, az enyém is folyton megnézi az ilyeneket.
2014. febr. 17. 22:26
3/53 A kérdező kommentje:
Csak kicsit sz*rul esik, hogy miután megszültem a 2. lányunkat, ő másnap ilyeneket néz... Ez a gond, hogy én sem hiszem el, és most nem tudom mit csináljak... Azt sem lehet rám mondani, hogy ronda lennék, vagy igénytelen, vagy szülés után más lenne a testem, mint amikor megismert. 2 gyerek szülése után is 45-47kg vagyok, max a hasamon a bőr nem olyan feszes, mint évekkel ezelőtt.
2014. febr. 17. 22:29
4/53 anonim válasza:
Szerintem sem csal meg feltétlenül. De ülj le vele normálisan beszélni. Pont a hétvégén beszélgettem erről a párommal mennyire máshogy viselkedik a két nem. Lehet csak érezni akarja, hogy még mindig kívánatos a nőknek. Csak az egóját akarja kényeztetni:)
2014. febr. 17. 22:32
5/53 Jégtánc válasza:
Elhinné ,mert naponta kb 10-15 ilyen levelet törlök ki olvasás nélkül a saját e-mail fiókomból.Spam.Ja és nő vagyok.Német és angol oldalakról is jönnek ilyenek.
2014. febr. 17. 22:33
6/53 Jégtánc válasza:
*elhinném
2014. febr. 17. 22:34
7/53 A kérdező kommentje:
Próbáltunk már erről beszélni, de mindig veszekedés a vége. Ő váltig tagadja, hogy regisztrált volna. Én meg sajna olyan természetű vagyok, aki az ilyet nem tudja tolerálni. Ezt tudta már a kapcsolatunk legelején is. Ha annyira ez kell neki, akkor mondja meg őszintén, és már itt se vagyunk.
2014. febr. 17. 22:35
8/53 anonim válasza:
Elhinném, hogy nem õ regisztrált, elõfordulhat,hogy megszerzik az email cimeket és tovább adjàk.Nekem pl. a telefonomra jön mindig sms és ugyanakkor a férjemnek is, ilyen helyekrõl.En sem tudom honnan tudják a telefonszámomat, mivel én soha nem hivtam ilyen számokat.
2014. febr. 17. 22:37
9/53 anonim válasza:
Szerintem nem regisztrált, mert azt egy kamu e-mail címről tette volna, és soha nem jössz rá. A feleségem sem tud róla, és nem is csaltam meg.
36F
2014. febr. 17. 22:40
10/53 anonim válasza:
"Mindenhová tudjuk egymás jelszavát, soha nem volt ebből gond, " Ezután se legyen. Ha sunnyogna, akkor azokat töröltette volna az olyan fiókból, amit Te is tudsz használni. Én is kapok sok fölösleges, és tolakodó levelet, egyre undorítóbban nyomulósat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!