Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek/hinnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek/hinnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: a férjem míg én bent voltam a kórházban, egy ismerősöm bikinis képeit nézegette, ezt onnan tudom, hogy az előzményekben megtaláltam. (Egy zenét kerestem a lányomnak, ezért volt megnyitva.) Meg kellett nyitnom az e-mailjeit, oda várjuk a kislányunkról készült képeket. Mindenhová tudjuk egymás jelszavát, soha nem volt ebből gond, nem nyomozunk egymás után. Na most az e-mailek között volt akkor 1, amit egy szexpartner kereső oldal küldött, hogy Tisztelt tag, ez meg ez szeretne veled lefeküdni, stb stb... Pár nappal később jött még egy. Ő állítólag erről semmit nem tud, nem ő regisztrált az oldalra.

Ti elhinnétek?

2014. febr. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
Ja, arról nem is beszélve, hogy a mobil alkalmazások meg aztán a felhasználók postafiókjához, telefonkönyvéhez is hozzáférhetnek. Nem is kell senkinek sem regisztrálnia sehová, csak letölteni egy valamilyen alkalmazást és az összes ismerőse e-mail címét megszerezhetik.
2014. febr. 18. 11:39
 52/53 anonim ***** válasza:
8%
Miért érdekes vagy fura, ha egy nő le akar feküdni egy nővel?
2014. febr. 18. 12:42
 53/53 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen kamu oldal, en hetente kapok olyat, hogy ez es ez lefekudne velem. Raadasul mind nok, es en is az vagyok. Tudom, hogy nem regisztraltam ilyen oldalra.

Es ez a szoveg nalam is: "tisztelt tag, xy szeretne veled lefekudni"

Spamnek jeloltem.

2014. febr. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!