Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek/hinnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek/hinnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: a férjem míg én bent voltam a kórházban, egy ismerősöm bikinis képeit nézegette, ezt onnan tudom, hogy az előzményekben megtaláltam. (Egy zenét kerestem a lányomnak, ezért volt megnyitva.) Meg kellett nyitnom az e-mailjeit, oda várjuk a kislányunkról készült képeket. Mindenhová tudjuk egymás jelszavát, soha nem volt ebből gond, nem nyomozunk egymás után. Na most az e-mailek között volt akkor 1, amit egy szexpartner kereső oldal küldött, hogy Tisztelt tag, ez meg ez szeretne veled lefeküdni, stb stb... Pár nappal később jött még egy. Ő állítólag erről semmit nem tud, nem ő regisztrált az oldalra.

Ti elhinnétek?

2014. febr. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:
13%
sztem ne hidj neki !!! semmi nem történik véletlen és ráadásul azt irod többször jött ijen, de hát te tudod :O
2014. febr. 17. 23:14
 22/53 anonim ***** válasza:
65%

Ha már képeket se lehet nézni akkor amikor jó darabig nincs net akkor meg se házasodok..

Kész börtön.

Egy képre tetszik irigynek lenni?

2014. febr. 17. 23:14
 23/53 anonim válasza:
na de lehet igazat mond.most olvastam a többi hozzászolásokat
2014. febr. 17. 23:17
 24/53 A kérdező kommentje:
Nincs kire/mire irigynek lennem. ÉS hisztérikusnak sem mondanám magam, pláne nem házsártosnak. Szimplán csak sz*rul esik/esett.
2014. febr. 17. 23:23
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Elhiheted neki, mert nekem is jönnek ilyen emailek és soha nem is regisztráltam, mégcsak nem is néztem ilyen oldalakat. A legdurvább amikor olyan email jön hogy Laura lefeküdne veled........én is nő vagyok. Ezek biztos ilyen spam emailek nemtudom hogy jutnak az emailcímekhez.
2014. febr. 17. 23:25
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

25 ös vagyok. Olvastam a kommenteket az egyik hozzászóló küldte, hogy neki mit küldtek. Ezt az emailt én is kaptam.

22/L

2014. febr. 17. 23:30
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
De ne essen szarul, mert normális ha egy férfi megnézi a szép nőket, lehet, hogy most azért esik neked szarul, mert nem gondolod magad szépnek, de lehet, hogy tévedsz és a férjed téged gondol a leggyönyörűbbnek, bár biztosan nem érezteti veled annyira, amennyire kellene, mert akkor nem lennél féltékeny egy nyamvadt bikinis fotóra. Az én férjem a kerek fenekekre bukik, persze az én popsim is ilyen, de ha látok egy szép kerek fenekű nőt én szoktam neki szólni, hogy nézze meg és együtt elemezzük ki, és nem sértődök meg, ha azt mondja, hogy szép, mert van olyan, amelyik tényleg szép, én is látom, lehet, hogy ez másnak hülyeség, de szerintem jobb, mintha ott kellene sunnyognia mellettem és úgy megnéznie a nőket, hogy ne vegyem észre, sok hülye nő ezért tök nagy hisztit csap. Úgyis mindegyik férfi megnézi ha egy nőn van valami kirívó. Én is megnézhetem persze a pasikat, de a nőket is szoktam, a férjemet egyáltalán nem zavarja. És ha kockahasú pasikat néznék a neten az sem zavarná, pedig neki nincs kockahasa.
2014. febr. 17. 23:38
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy elhinném. Fel se merülne bennem, hogy tényleg regisztrál, a bikinis fotót pedig miért ne nézetné? Akkor is lát bikinis lányokat, ha együtt megyünk a strandra.

Egyébként én is rendszeresen kapok "XY lefeküdne veled" levelet, ahogy "péniszhosszabbító kezelésekről" szóló hirdetést is.

2014. febr. 17. 23:39
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Neked lehet, hogy szarul esett, de gondolj bele neki hogy esik, hogy hamis vádakkal nekiesel mint valami fúria és nem vagy hajlandó elhinni, hogy igazat mond. Pedig igazat mond a szerencsétlen, jönnek maguktól is az ilyen levelek. Ráadásul a küldők annyira hülyék, hogy azt sem tudják kiszűrni ha női névvel van e-mail címed arra is küldik.

Nekem van egy külön regisztrálós e-mail címem ami női keresztnév arra is jön ilyen zsákszámra, általában a letöltő oldalakra való regisztrálás után. Kínáltak már viagrát meg hogy xy lefeküdne veled stb... pedig csak programokat vagy mesét szoktam letölteni a gyereknek.

Ezt egyébként többen leírták itt, nem tudom miért vakít el ennyire a féltékenység, hogy még mindig nem hiszel nekünk. Ha a férjedhez is így állsz hozzá sajnálom szegényt mert ártatlanul vádolod és meg se hallgatod.

2014. febr. 17. 23:57
 30/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért zavar, de akkor is így van. Ha együtt megyünk valahová, akkor is meg szoktuk tárgyalni a nőket/pasikat, de néztünk már együtt szex filmet is. Szóval nem értem, mert olyankor nem zavar. :/
2014. febr. 17. 23:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!