Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belevágjunk így a "babaprojekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágjunk így a "babaprojektbe"?

Figyelt kérdés
másfél éve vagyunk házasok férjemmel, de kb 6 éve vagyunk együtt. mindig is viharosabb volt a kapcsolatunk, de az utóbbi fél évben valami megváltozott. szinte mindennaposak a viták, hol úgy érzem hogy elegem van és vége, hol úgy érzem hogy szeretem nagyon.. ő is így van vele. mostanság egyre feszültebb ingerlékenyebb, nem voltak mostanság közös programok nagy beszélgetések. hiányzik a romantika, az intimitás, a jó nagy beszélgetések, az együtt töltött nyugodt békés idő.. belefáradtunk. de mindig oda jutunk hogy ez most csak egy ilyen időszak.. gyerekvállalás előtt vagyunk mert mostanság téma hogy ideje lenne egy gyerek már úgy is alakítottuk az életünket hogy jöhetne.. viszont nem tudom hogy mit tegyek. ha ennyire bizonytalan vagyok és sokszor ő is. ha nem vagyunk olyan boldogok, ha kihültnek érezzük a kapcsolatunkat.. ha nem is hiányzunk egymásnak, ha már nem is érdekel a másik napja, stb.. akkor ez most mit jelent? hogy hullámvölgyben vagyunk de ennyire? vagy tényleg ideje továbblépni egy lépcsőt tehát jöhet a gyerek? nem tudom.. párterápián gondolkodtam de ő hallani sem akar róla.. nehéz egy természet és egyre jobban rájövök hogy nem így képezelem a jövőmet.. de lehet hogy csak ez egy ideiglenes állapot.. össze vagyok zavarodva.. volt van valaki hasonló helyzetben? és hogyan jutott rajta tovább? mi lett végül?
2014. febr. 12. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted reális, hogy egy ilyen volumenű kérdésre egy névtelen fórumon keresel választ? Eleve az, hogy eddig eljutottál, nem gondolkoztat el azon, mi a bánatot kerestek ti egymás mellett? Ez neked szerelem?
2014. febr. 12. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
A bűvös hetedik év. ha túlélte a kapcsolatok jöhet a baba.
2014. febr. 12. 17:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy nagyon jó kapcsolatom volt a párommal, mióta terhes vagyok ingerlékenyebb vagyok. (Összeteszem a két kezemet, hogy párom türelmes hozzám) A ti esetetekben szerintem még csak rontana a helyzeten a terhesség. Arról nem beszélve, hogy ha ne adj isten ezt folytatnátok és mindennaposak lennének a veszekedések a gyerek előtt, neki lenne a legszörnyűbb. (Én is ezt éltem át 9 éven át)
2014. febr. 12. 17:30
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Eszedbe se jusson! Egy gyereknek apára és anyára van szüksége, STABIL érzelmi háttérre, nem két marakodó emberre, aki már csak gyávaságból, muszájból, vagy megszokásból vannak együtt.

A közhittel ellentétben SOHA nem tart meg egy rogyadozó kapcsolatot a közös gyerek. A pasi úgy érezné, hogy csapdába esett és csak még jobban elmérgesedne a helyzet, és a végén mindketten a gyereken vernétek le mindent. NEM KÉNE!!!

Tessék szépen leülni és megbeszélni a problémákat, ha pedig nem megy semmiképpen tovébb a közös szekér, akkor szétbútorozni és kezdeni előről a párkeresést.

2014. febr. 12. 17:55
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
9/14 ott a pont! IQ, EQ, egészségi állapot... ne szenvedjen több gyerek az idióta, felelőtlen és döntésképtelen szülők miatt.
2014. febr. 12. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:

"ha nem is hiányzunk egymásnak, ha már nem is érdekel a másik napja, stb.. akkor ez most mit jelent? hogy hullámvölgyben vagyunk de ennyire?"

Én épp emiatt készülök most szakítani, mert nincs tovább. Hálistennek nem vagyunk házasok, de ha azok lennénk, az sem tartana vissza.

2014. febr. 12. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolatban vannak nehez idoszakok, amit szerintem sem a szakitas, de meg inkabb nem old meg a gyerekvallalas. Szakitasnak csak akkor van ertelme, ha rajössz, hogy mitől hült ki a kapcsolat (kiveve persze, ha nem karos szenvedely, beteges feltekenyseg, fizikai bantalmazas, stb az ok). Ha nem jössz ra, mit csinaltal rosszul, mi a garancia, hogy a kovetkezoben nem koveted el ugyanazokat a hibakat? Ajanlom a Szerelemproba c. filmet, fenn van neten, erdemes megnezni.
2014. febr. 13. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:
(Csak akkor nézd meg a Szerelempróbát, ha vallásos vagy. Én ateistaként kb. fél óra után kikapcsoltam, nem bírtam elviselni az istenajnározást benne, meg a sok vallásos dumát. Nem én vagyok a célközönség, számomra nézhetetlen katyvasz az a film.)
2014. febr. 13. 16:00
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, a vallásos rész tényleg zavaró tud benne lenni, úgyhogy megértem, hogy kikapcsoltad, néha nekem is sok volt, de ha attól el tudsz tekinteni, szerintem érdemes végignézni.
2014. febr. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!