Megpróbálnátok, mennyire veszélyes most babaprojektbe kezdeni?
Figyelt kérdés
A hó elején elment egy 6 hetes terhességem,azóta vérezgetek össze-vissza,ma kaptam egy Duphaston nevű hormonpótlót.Szervileg semmi bajom,uh-t is csinált.Látott egy nagy,érett tüszőt,és én ettől teljesen beindultam.Az agyam tudja hogy nem szabad,de a szívem már annyira akarja...2012. szept. 28. 16:56
1/5 anonim válasza:
Ha az orvos azt mondta, hogy még nem lehet, akkor nem lehet.
2/5 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy legalább egy menzeszt várjatok meg! Viszont, ha nem kellett missed akkor elvileg lehet próbálkozni! A doki végül is mondott erre vonatkozóan neked valamit?
3/5 A kérdező kommentje:
Spontán zajlott minden,és ő persze azt tanácsolta hogy várjunk,jobb félni,mint megijedni alapon.De hát nem megy ki a fejemből....Hiszen még csak 3 hét telt el,de ha itt várakozik az a tüsző,csak lehetne valamit kezdeni vele:)
2012. szept. 28. 17:34
4/5 anonim válasza:
nekem a barátnőm ugyanígy spontán vetélést követően azonnal teherbeesett, és az meg is maradt. a kisbabája meg is született. az orvos amikor megtudta, hogy terhes, annyit mondott, hogy 5 hét szigorú fekvés, mert tény hogy ilyen esetek után könnyebb teherbeesni, de könnyebb elveszíteni is.azért gondold át...
5/5 anonim válasza:
szia! Én nekem is volt 6 hetes spontán abortálsáom, aztán rá 2 menstruáció és utána szépen teherbe estem és volt egy szép egészséges terhességem. Szerintem a szervezeted tudja, hogy mire képes, ha a méhed befogadja a megtermékenyített petesejteted akkor nincs gond. Ha meg nem hát nem. Bízd a természetre. Most gondolj bele amikor még nem voltak terhességi tesztek, mennyi nő nem is tudott a korai elvetélt terhességéről, csak azt hitték késik egy kicsit... nem? persze amit a doki mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!