Belevághatunk a babaprojektbe? HPV fertőzés miatt.
Szia!
Én szinte ugyanebben a cipőben járok. Én természetesen megkérdeztem a dokim erről,hisz azért mentem elsőnek is hozzá, hogy babát szeretnénk,csak csináltunk egy rákszűrést is. A rákszűrés HPV gyanus volt, most várom a 2. eredményemet. A kérdésedre a válasz,igen, lehet babásodni effelől. A dokim szavait idézem "nehogy abba hagyják":)!-így nem hagytuk abba. De a te szíved joga, hogy vársz-e vagy nem!
A legjobbakat kívánom neked!
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Én nem szeretnék várni, már olyan nagyon szeretnék újból pocakos lenni. Az utóbbi pár hétben valahogy rám jött ez az érzés, ráadásul tényleg így is terveztük. Csak annyi rosszat írnak, hogy nem lehet hüvelyi szülés, mert baja lesz a babának, meg hasonlók. A doktorbácsim meg tényleg nagyon aggódós. Meg már olyan jó lenne újból gumi nélkül szeretkezni, és különben sem biztos, hogy rögtön összejön.... Bocsi, hogy így kiöntöttem a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!