Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belevágjunk így a "babaprojekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágjunk így a "babaprojektbe"?

Figyelt kérdés
másfél éve vagyunk házasok férjemmel, de kb 6 éve vagyunk együtt. mindig is viharosabb volt a kapcsolatunk, de az utóbbi fél évben valami megváltozott. szinte mindennaposak a viták, hol úgy érzem hogy elegem van és vége, hol úgy érzem hogy szeretem nagyon.. ő is így van vele. mostanság egyre feszültebb ingerlékenyebb, nem voltak mostanság közös programok nagy beszélgetések. hiányzik a romantika, az intimitás, a jó nagy beszélgetések, az együtt töltött nyugodt békés idő.. belefáradtunk. de mindig oda jutunk hogy ez most csak egy ilyen időszak.. gyerekvállalás előtt vagyunk mert mostanság téma hogy ideje lenne egy gyerek már úgy is alakítottuk az életünket hogy jöhetne.. viszont nem tudom hogy mit tegyek. ha ennyire bizonytalan vagyok és sokszor ő is. ha nem vagyunk olyan boldogok, ha kihültnek érezzük a kapcsolatunkat.. ha nem is hiányzunk egymásnak, ha már nem is érdekel a másik napja, stb.. akkor ez most mit jelent? hogy hullámvölgyben vagyunk de ennyire? vagy tényleg ideje továbblépni egy lépcsőt tehát jöhet a gyerek? nem tudom.. párterápián gondolkodtam de ő hallani sem akar róla.. nehéz egy természet és egyre jobban rájövök hogy nem így képezelem a jövőmet.. de lehet hogy csak ez egy ideiglenes állapot.. össze vagyok zavarodva.. volt van valaki hasonló helyzetben? és hogyan jutott rajta tovább? mi lett végül?
2014. febr. 12. 15:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Eszembe nem jutna.
2014. febr. 12. 15:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Tragédia lenne, ha most terhes lennél.
2014. febr. 12. 15:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp.
2014. febr. 12. 16:02
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Várjatok még egy évet és meglátjátok, hogy alakulnak a dolgok. Ha folyton azt érzed, hogy nem jó így, akkor ott valóban gondok vannak, de átmeneti hullámvölgyek mindenhol előfordulhatnak. Járjatok el többet szórakozni, legyetek többet kettesben. Nálunk a pénz-hiány miatt alakult ki szintén hasonló helyzet, nagyon meg kellett szorítani magunkat és nem jártunk sehova, teljesen felörlődtünk. Most alakulnak a dolgok, eljárunk barátokhoz, vagy kettesben és minden sokkal jobb. Egy kis pihenés, kikapcsolódás nemhogy mindenkinek jár, de KELL is.
2014. febr. 12. 16:06
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy, isten ments hogy gyereketek legyen. Ez a kapcsolat kifújt, hidd el.
2014. febr. 12. 16:07
 6/19 anonim ***** válasza:
Én kivárnék a helyetekben. Üljetek le és beszélgessetek erről, meg úgy mindenről. Mondd el, hogy igényed lenne néha egy romantikus vacsorára, esetleg esténként dobd be magad. Ha látja a párod, hogy te teszel valamit a kapcsolatért, akkor talán ő is lépni fog. De ha ennek ellenére sem mozdul előre semmi, akkor egy gyerek sem fogja javítani a dolgokat, erre rengeteg példa van itt gyakorin is.
2014. febr. 12. 16:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szar a kapcsolatod, szülj egy gyereket. Ha úgy is szar, akkor szülj még egyet. Ezt most ugye nem gondolod komolyan? :(
2014. febr. 12. 16:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"...viszont nem tudom hogy mit tegyek. ha ennyire bizonytalan vagyok és sokszor ő is. ha nem vagyunk olyan boldogok, ha kihültnek érezzük a kapcsolatunkat.. ha nem is hiányzunk egymásnak, ha már nem is érdekel a másik napja, stb..."

"...egyre jobban rájövök hogy nem így képezelem a jövőmet..."

Olvasd vissza magad! Nem jó ötlet, te is tudod!

Szerintem is várjatok és kiderül, hogy helyre tudjátok-e hozni? De jelenleg nincs helye gyereknek nálatok!

2014. febr. 12. 16:48
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

Én csak azon gondolkodom, hogy merült fel egyáltalán még csak a gondolata is a dolognak???

Ha szar a kapcsolat, javítsuk meg egy gyerekkel????

Újabb hátrányos helyzetű gyerekét egyedül nevelő magyar anyuka.... :/

Esküszöm IQ teszthez kéne már kötni.....

2014. febr. 12. 16:52
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell bántani a kérdezőt, ő is tudja, hogy nem jó ez, különben ki se írta volna.

Csak reménykedik. Ettől még nem esik teherbe! :)

2014. febr. 12. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!