Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éreztétek úgy soha hogy a párotok gátol vagy visszafog valamiben?
Én gátolom a férjemet...
Nincs sajnos állásom, így nem haladunk... Nem tudni mikor lesz gyerekünk, mikor tudunk nagyobb lakásba, vagy házba költözni..
Ebben gátolom, de egyedül s menne neki, egyedül pedig nem is lenne ilyen vágya.
:(:(
Nálunk az volt a probléma az elején, hogy én egy sokkal inkább társasági ember voltam, aki szeretett jönni-menni.
A párom pont ennek az ellentettje, mert Ő inkább otthon ülős típus.
Sokáig kerestük az aranyközéputat, szinte annyira próbáltunk idomulni egymáshoz, hogy most én lettem otthonülősebb és Ő az aki inkább többet járna társaságba! :)
Abban gatolt, hogy Magyarorszagra koltozzunk.Eltunk ott 1 evet (nem magyar a ferjem),de szerinte ott nem tudtunk volna megelni, fokent mivel o nem beszel magyarul, es hacsak nem kulfoldi cegtol helyeznek oda, igy eleg nehez munkat talalni.
Igaza volt,en is belatom,hogy nem tudnank ott a jelenlegi eletszivonalunkat fenntartani.
En is akadalyoztam ot egyszer orszagon beluli koltozesben kulfoldon.Kapott egy vezetoi allas ajanlatot, nekem is ajanlottak allast ugyan annal a cegnel.Aztan amikor a fonokkel beszelgettem valahogy rossz erzesem tamadt az egesszel kapcsolatban,(lepregtek elottem a varakozas soran latott kepek) es gondolkodas nelkul nemet mondtam az ajanlatara.Eleg nagyot nezett az urge, mert a ferjemmel mar megallapodtak.A ferjem szohoz sem jutott, amikor ezzel jottem ki az irodabol :D
Aztan 8 honap mulva eladtak a ceget es minden alaklmazottat elbocsajtottak.Aldottuk az eget, hogy nem koltoztunk 700 km-re innen, ami a sajat lakasunk kiadasaval/eladasaval jart volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!