Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mindenre engedejt kersz a férjedtöl?
Pl ha szeretmel valamilyen hazialltot.vagy uj ruhat vagy gyogyszert vagy ruhat a gyereknek?mindennel el kell szamolnod? Pl ha kapott mindenku fejenkent X õsszeget hogy költse arra amit szeretme venni ebböl en specurl a en reszembõl vettem gyogyszert s befizettem egy csekket. jogosan mondja a ferjem tegyem
viszza a penzt holott en kaptam s mêg csak nem is magamra költöttem hat hülye lennek vusszatenni 20 ezerröl szol a dolig nem milios nagysagrendrölk
A háziállat más, ott akkor is meg kellene kérdezni a másikat, ha nem közös kasszán lennétek.
Mi úgy szoktuk, hogy új ruháknál a kissebbekrol nem kérunk elozetes engedélyt (pl. sapka, póló, zokni) a nagyobbaknál, mondjuk egy 30 ezres kabát, ott azért elotte megmondjuk a másiknak, hogy tervbe van véve egy új vásárlása. De ez sem igazán engedély. Elvégre, ha megkérdezné, hogy vehet-e egy új cipot, mert a régi tonkrement, akkor biztos nem mondanam, hogy nem :) Ruhát olyan surun nem vásárolunk.
Gyermekunk még nincs, de apróbb dolgoknál szerintem ott sem kell beleegyezés.
Gyógyszer meg csekk? Én még sosem gondoltam arra, hogy a férjemet megbántom azzal, ha kifizetem a csekket vagy ki merem váltani a gyógyszereimet :D
Engedélyt? A férjed a főnököd? Vagy mi a fene?
A nagyobb dolgokat meg kell beszélni, persze, de az apróságokban mindenki maga dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!