Mit csináljak az anyóssal ha egyszerűen mindenre
megjegyzést tesz?
Figyelt kérdés
Mivel a panelba ahol lakik pár napig valami miatt ki lesz kapcsolva az áram meg víz azon szinten ahol lakik és ezért hozzánk költözött.
És a gyerekneveléstől a főzésig mindenbe beleszól. Múltkor hazajövök egy csokor virággal erre jön,hogy neki ez nem tetszik büdös meg minden....Meg múltkor a kisfiamat vittem iskolába nem találta egyik zoknija párját odadobtam neki egy kéket.Erre jön,hogy milyen ronda kék meg neki marhára nem tetszik Pókemberes minta.Máskor főzők odajön,hogy ezt nem így kell csinálni túl sok az olaj meg zsír....
Bírd ki azt a pár napot. Nem éri meg visszaszólni mert akkor még jövőre is azt hallgatod.
2013. ápr. 5. 21:55
2/12 anonim válasza:
Türelem....
2013. ápr. 5. 21:59
3/12 anonim válasza:
Kérd meg, hogy főzzön helyetted, a száját úgysem fogja befogni. Addig házi rabszolgának jó lesz.Hihihi.
Ui.: Amúgy miért csak a "hogy" elé teszel vesszőket?
2013. ápr. 5. 21:59
4/12 A kérdező kommentje:
Bocs,csak marha ideges vagyok
2013. ápr. 5. 22:01
5/12 anonim válasza:
Pár nap! Egek, hogy örülnének, akiknek ÁLLANDÓAN,örökkön-örökké együtt kell boldogulniuk!
2013. ápr. 5. 22:10
6/12 anonim válasza:
Pár napig,ezt írod ! Szerintem csinálj belőle hülyét ,mondj mindenre igent érts vele egyet utána meg csinálj mindent úgy ahogy te akarod.Ha megint megjegyzést tesz akkor ugyanazt mégegyszer .Majdcsak észreveszi magát egyszer,ha meg nem az ő baja.Az a lényeg ne vitatkozz annak sosincs jó vége,és konfliktusba kerülsz a férjeddel is.Tehát :Igen anyuka,persze anyuka,igaza van anyuka közben meg leszarod nagy ívben.Én már csináltam ezt emberekkel ,jól szórakoztam,ők viszont nem annyira,így lehet valakit az őrületbe kergetni mielőtt te őrülsz meg tőle.
2013. ápr. 5. 22:16
7/12 anonim válasza:
Kérd meg, hogy amit tud, csinálja jobban...
2013. ápr. 5. 22:17
8/12 anonim válasza:
Először csak pár napig marad... Aztán, hogy utána mi lesz, ne akard tudni. Igy szoktak ezek a vén csotrogányok ott ragadni egy életre.
Én mostani ésszel belegondolva kapásból kidobnám, legalább a házasságom megmaradna. :(
2013. ápr. 5. 23:49
9/12 anonim válasza:
Én nem tűröm el az ilyen viselkedést az otthonomban. Átmentem már ezen. Nyisd ki a szád és várd el a tiszteletet, mert ha nem teszed, sosem lesz nyugalmad!
2013. ápr. 6. 09:22
10/12 anonim válasza:
tegyél be füldugót, s ha megint beleszólna valamibe akkor ezt mondd: Ha ennyire tudod akkor csináld te!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!