Mit csináljak az anyóssal ha egyszerűen mindenre megjegyzést tesz?
Mivel a panelba ahol lakik pár napig valami miatt ki lesz kapcsolva az áram meg víz azon szinten ahol lakik és ezért hozzánk költözött.
És a gyerekneveléstől a főzésig mindenbe beleszól. Múltkor hazajövök egy csokor virággal erre jön,hogy neki ez nem tetszik büdös meg minden....Meg múltkor a kisfiamat vittem iskolába nem találta egyik zoknija párját odadobtam neki egy kéket.Erre jön,hogy milyen ronda kék meg neki marhára nem tetszik Pókemberes minta.Máskor főzők odajön,hogy ezt nem így kell csinálni túl sok az olaj meg zsír....
Mit csináljak?
Jól írják,adj neki melót,ne unatkozzon.
Nekem is ezt csinálta,2 hétig volt nálunk (nála felújítottak).
Ezt igy kell főzni,azt úgy kell takaritani,gyerekkel így kell megtanitani a verset.
Hát legyen.
Főzött,mosott,takaritott,gyerekkel tanult,párom minden ingjét úgy vasalta ki ahogy kell,én meg elmentem fodrászhoz,kozmetikushoz,konditerembe,barátnőzni,párommal vacsizni,moziba,stb.
Okosan kell és van ingyen házvezetőnő és bébiszitter.
Ez 3 éve volt.
Tavaly beázott,úgy kifestetett,hogy nekünk nem is szólt,nehogy felajánljuk,hogy jöhet ide amig festenek nála...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!