Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szeretem a páromat, de rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a páromat, de rosszul vagyok, ha le kell vele feküdnöm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jól meg vagyunk, szeretem őt. Mégis amikor le akar velem feküdni kitalálok valami kifogást, egyszerűen nem tudom vele elképzelni a szexet. Mit tehetnék? Mitől lehet ez?
2014. febr. 7. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az én életemben is volt egy ilyen srác: rendes volt, hasonlítottunk egymásra, és nagyon kedveltem.

Azt hittem, beleszerettem, de rájöttem, hogy nem tudom vele elképzelni a szexet. Alacsony volt, túl szőrös az én ízlésemnek, az arca sem igazán tetszett.

Ha nem érzel iránta szexuális vágyat EGYÁLTALÁN, egy picit sem, akkor maximum barátok vagytok. Én sem hitegettem az előbbi srácot, inkább megmaradtam vele barátságnál, és sokkal jobb így. Azóta találtam olyat, akinek a személyiségét is imádom, és bár nem túl jóképű, nem az ideálom, mégis vonz, ott van az a kémia.

2014. febr. 7. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem te csak emberileg szereted a párod, nem pedig szerelemmel. Nem kívánod szexuálisan. Ha még elképzelni sem tudod vele, akkor szerintem mindenképpen hanyagolni kéne ezt, mert neked is és a párodnak is csak szenvedés, ha ezt húzzátok-vonjátok.
2014. febr. 7. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szereted amiatt mert jó ember, de nem vagy belé szerelmes. Kb. úgy szeretheted mint barátot... A jóképűség ilyen esetben nem számít, mert lehet vki bűn ronda, ha szerelmes vagy belé kívánod szexuálisan is.
2014. febr. 7. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Azt hittem csak velem van ilyen baj, hogy nem azzal kívánom a szexet, akit érdemes lenne szeretni.

Van most egy férfi az életembe, halál biztos vagyok benne,hogy nem szeret, szemmel láthatóan nem az a jóképű fajta, akire amúgy annyira buknak a nők. Erre mit ad isten, állandóan azon jár az eszem, hogy mikor bújunk végre össze.

Előtte volt egy igazán rendes párom, és mégis annyira lagymatag volt vele a szex, hogy a kapcsolatunk rovására is ment. Undor nem volt részemről, de olyan sem, hogy magamtól kívántam volna. Semmi eget rengető élmény nem ért vele az ágyban, pedig hozzád hasonlóan azt hittem, hogy szeretem őt.

Egy alapos önvizsgálat, néhány nehezen meghozott döntés, és a rizikós útra való rálépés húzott ki ebből.

Neked sem nagyon tudok mást tanácsolni. Gondolkozz el ezen a "szerelmen". Kockáztass. Élj! :)

2014. febr. 8. 00:14
 15/18 anonim válasza:
100%
Hagyd ott! Az én feleségem is olyan volt, mint te, azt hazudta eleinte, hogy szeret, de csak férjhez akart már menni. Most van két gyerekünk, 17 évig havonta-kéthavonta volt szex, összeszorított szájjal csókolt, elfordított fejjel, mozdulatlanul feküdt, kizárólag csak háton, meg nem mozdult volna. Én kívántam, ő sosem, 2 éve meg semmi. Most meg kitalálta, hogy keressek (én is) szeretőt. Kerestem, biológiailag élvezem, érzelmileg nem. A gyerekek miatt vagyunk együtt, amíg az éretségi-diploma meg nem les. Ahelyett, hogy azzal élnénk, akit szeretünk. Ne tedd ezt, neked is rossz lesz, a párodnak meg tönkreteszed az egész életét, főleg, ha szeret, mint én a feleségemet, mert csak hitegeted, miközben kínozod. Éld az életed azzal, akit szeretni tudsz, őt meg küldd el, mindketten jobban jártok, meg az esetleg leendő gyerekeitek is.
2014. febr. 8. 07:25
 16/18 anonim ***** válasza:
15ös: miért nem váltok inkább el?
2014. febr. 8. 09:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem működik a kémia, csak raboljátok egymás idejét.

Ez változni nem fog, hagyd el és keress olyat akit kívánsz is..

2014. febr. 8. 10:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez borzaszto, tudom en is. Elozo parom nagyon jo ember volt, imadott, ahogy imádta a szexet is velem. En kb 2 ev utan valahogy beleuntam az egeszbe, szerettem meg ot, de mar egyaltalan nem kivantam, nagyon rossz volt, mert o meg csak eroltette, en meg sajnaltam, volt olyan, hogy sirtam szex kozben egyszeruen rosszul voltam az egesztol. A fogamzasgatlora fogtuk, aztan vegul vege lett. Most van egy baratom, imadom, kivanom minden pillanatban.

Ez nem fog mukodni, tapasztalatbol mondom. Inkabb meg most vessetek ennek veget, mielott olyan csunyan serultok, mint anno mi.

2014. febr. 9. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!