Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a páromat, de rosszul vagyok, ha le kell vele feküdnöm. Mit tegyek?
Az én életemben is volt egy ilyen srác: rendes volt, hasonlítottunk egymásra, és nagyon kedveltem.
Azt hittem, beleszerettem, de rájöttem, hogy nem tudom vele elképzelni a szexet. Alacsony volt, túl szőrös az én ízlésemnek, az arca sem igazán tetszett.
Ha nem érzel iránta szexuális vágyat EGYÁLTALÁN, egy picit sem, akkor maximum barátok vagytok. Én sem hitegettem az előbbi srácot, inkább megmaradtam vele barátságnál, és sokkal jobb így. Azóta találtam olyat, akinek a személyiségét is imádom, és bár nem túl jóképű, nem az ideálom, mégis vonz, ott van az a kémia.
Azt hittem csak velem van ilyen baj, hogy nem azzal kívánom a szexet, akit érdemes lenne szeretni.
Van most egy férfi az életembe, halál biztos vagyok benne,hogy nem szeret, szemmel láthatóan nem az a jóképű fajta, akire amúgy annyira buknak a nők. Erre mit ad isten, állandóan azon jár az eszem, hogy mikor bújunk végre össze.
Előtte volt egy igazán rendes párom, és mégis annyira lagymatag volt vele a szex, hogy a kapcsolatunk rovására is ment. Undor nem volt részemről, de olyan sem, hogy magamtól kívántam volna. Semmi eget rengető élmény nem ért vele az ágyban, pedig hozzád hasonlóan azt hittem, hogy szeretem őt.
Egy alapos önvizsgálat, néhány nehezen meghozott döntés, és a rizikós útra való rálépés húzott ki ebből.
Neked sem nagyon tudok mást tanácsolni. Gondolkozz el ezen a "szerelmen". Kockáztass. Élj! :)
Nem működik a kémia, csak raboljátok egymás idejét.
Ez változni nem fog, hagyd el és keress olyat akit kívánsz is..
Ez borzaszto, tudom en is. Elozo parom nagyon jo ember volt, imadott, ahogy imádta a szexet is velem. En kb 2 ev utan valahogy beleuntam az egeszbe, szerettem meg ot, de mar egyaltalan nem kivantam, nagyon rossz volt, mert o meg csak eroltette, en meg sajnaltam, volt olyan, hogy sirtam szex kozben egyszeruen rosszul voltam az egesztol. A fogamzasgatlora fogtuk, aztan vegul vege lett. Most van egy baratom, imadom, kivanom minden pillanatban.
Ez nem fog mukodni, tapasztalatbol mondom. Inkabb meg most vessetek ennek veget, mielott olyan csunyan serultok, mint anno mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!