Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a páromat, de rosszul vagyok, ha le kell vele
feküdnöm. Mit tegyek?
Hát akkor mégsem szereted őt. Az, hogy jól megvagytok nem azt jelenti, hogy szerelmesek vagytok egymásba vagy hogy kívánjátok egymást. A lakótársaimmal is jól megvagyok, mégsem fekszem le velük. :D
2014. febr. 7. 18:01
Sokmindentől - ha felsorolnám csak a lehetőségeket és azok lelki hátterét, több oldal teli lenne. Azt neked kell tudnod, hogy miért undorodsz vagy iszonyodsz a szextől.
2014. febr. 7. 18:02
Neked kéne tudni mitől lehet, kellene egy kis önvizsgálat?
Nem elég vonzó? Szereted például, de csak úgy mint egy barátot, testvért?
Mióta tart a kapcsolat? Korábban milyen volt a szex? Volt e valami kellemetlen élmény? Esetleg másik kapcsolatodban volt e kellemetlen élményed? Egészségügyi problémád lehet-e esetleg pl.: nőgyógyászati, mentális? Amúgy mással kívánnád e szexet, vagy korábban mással kívántad-e?
2014. febr. 7. 18:03
4/18 A kérdező kommentje:
Annyira nem jóképű, de nagyon rendes és szeretem.
Egyszerű: nem vonz szexuálisan, de kedves, rendes, nem csal meg, ezért vele vagy. Ez szép és jó, de gondolj bele, hogy évekig (vagy örökre) vele tudnál e maradni... mindketten megérdemlitek, hogy olyannal legyetek aki 100%ig akar, én ebben a szex is benne van!
2014. febr. 7. 18:39
Ha szeretnéd, nem undorodnál a vele való szextől. Most akkor még sose szexeltél vele? Mióta vagytok együtt?
Ha nem tartod vonzónak mi a francért vagy vele? Ja, hogy hülyítsd szerencsétlent?....
2014. febr. 7. 18:46
Ezek szerint nem vonzódsz hozzá,nem kívánod,ami nagy baj.Ideje lenne ezt tisztáznod vele,mert az,hogy jól megvagytok,hosszú távon elég kevés.
2014. febr. 7. 18:50
Nem szereted. Kiviláglik abból, hogy azt használtad rá, hogy "rendes". Magyarán azért vagy vele, mert ő nem kelendő, tuti nem fog megcsalni, és rendes veled. Értem a logikát, viszont ha az élet más területen is így élsz, hogy a biztosra hajtasz, akkor sok izgalomban nem lehetett eddig részed. Néha kockáztatni kell, és a bizonytalant választani, ahhoz hogy élj. Most csak vegetálsz. Ha valóban szerelmes lennél, alig várnád hogy szexeljetek.
2014. febr. 7. 19:02
Huu, ez sz.r dolog, en is igy voltam.Amikor mellem feküdt, a "szagatol" is undorodtam. El is valtunk.Egyszerüen nem müködött a kemia.
2014. febr. 7. 19:04
Ha nem kívánod, és ez csak vele van/volt így (tehát korábban nem voltak szexulális jellegű problémáid), akkor itt egyértelműen a kapcsolattal van baj. Nem mint férfi szereted, hanem mint ember, barát.
Ebben az esetben ne erőltesd, semmi jóra nem vezet. Legyetek csak barátok.
Ha pedig első pasid, és ezért csak most jött elő ez a rosszullét, akkor derítsd ki az okát. Lehet, hogy valami lelki eredetű baj, amit pszichológus helyre tud hozni.
2014. febr. 7. 19:20
Kapcsolódó kérdések: