Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem amikor a párom simogat és csókolgat. Azt hiszi, hogy van valakim pedig nincs. Mit lehetne tenni?
Ez nem kor függő, a párom ötvenes és imádjuk egymást szeretgetni, én el sem tudnék másfajta férfit képzelni magam mellé.
Ha most kerültetek össze, akkor egyszerűen csak nem illetek össze. Ő vágyik a kényeztetésre, te pedig nem. Nem vagytok egymáshoz valók.
Ha már együtt vagytok régebb óta, akkor eddig mi volt? Eddig szeretted vagy csak hagytad? Csak mostanában teszed szóvá?
Húú ,de kegyetlenül hangzik az 1-es vàlasza, de teljesen igaza van!
Kérdező: tudom mit érzel mert én is így vagyok vele. Màr sokszor felteszem a kérdést h szeretem én őt egyàltalàn? Te megkérdezted màr magadtól? Néha én sem csodàlnàm ha félre menne a férjem, de akkor sem tudok nyalakodni.
Ez nem apáskodás, hanem szerelem.
Új a kapcsolat? Eddig nem tudtad, hogy ilyen?
Korábbi kapcsolatoknál sem szeretetted?
Kicsit sok a homályos folt.
Nem hiszem, hogy ez most derült ki róla. Miért vagytok akkor együtt?
Sajnállak. És ahogy már írták előttem, nem illetek össze.
Én gyűlölöm, ha hozzám érnek, utálom ha megérintenek. Mégis, a Párom érintését imádom, sőt, igénylem. Meg a csókjait is és az összebújást is.
Ha neked ezekre ennyire nincs igényed, akkor keress egy olyan párt, akinek szintén csak ekkora az igénye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!