Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem amikor a párom simogat és csókolgat. Azt hiszi, hogy van valakim pedig nincs. Mit lehetne tenni?
Szerinted ezzel kellett volna a megismerkedésünket kezdeni???
Nem gondoltam róla, hogy ilyen. Én szeretem őt.
Sosem szeretted, vagy ez most jött? A simogatást és puszilgatást a korkülönbség miatt is érezheted apáskodásnak ( mondjuk nem mindegy, hogy hol puszilgat, simogat. Ha pl a fejedet simogatja, azt én nagyon utálom :D )
Amúgy biztosan szereted? Ne vedd kötözködésnek, csak ezen én is elgondolkodtam egyszer. Egyébként nálunk én igényeltem volna, ő nem. Most ő igényelné, én szoktam el tőle :D Ja, és a 45 évesen nem kellene ezt csinálnia. Erről annyit, hogy 42 volt a párom, mikor összejöttünk, most, 10 évvel később jutottunk el oda, hogy hajlandó kézen fogva sétálni. Addig utálta :D
"Én szeretem őt."
Mit kell itt fonomkodni vele? A lof.szt szereted! Csak magadat szereted.
A szeretet lemondassal jar a masik javara (akar a sajat karodra). Hol teljesul ez itt?
Meghogy "szereted"! Na persze...
Akit szeretünk, anank szeretjük az érintését is.
Te biztosan nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!