Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem szeretem amikor a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem amikor a párom simogat és csókolgat. Azt hiszi, hogy van valakim pedig nincs. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Sosem szerettem, ha nyaltak faltak és szerintem 45 évesen neki sem kellene ezt csinálnia.
2014. jan. 29. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akkor ezt valószínű otthonról hoztad, és a nagy korkülönbség miatt érzed a puszilgatàst apàskodàsnak. Meg kell beszélned vele, de sajna valakinek "savanyú marad a szàja íze".
2014. jan. 29. 14:22
 12/25 anonim ***** válasza:
De ezeket a dolgokat nem tudtátok egymásról? Csak mert írod, hogy te sosem szeretted a babusgatást. Oké, de ez most derült ki számára? Számodra meg most derült ki, hogy jéééé ő meg szeret szeretgetni? Nem értem a dolgot... Úgy ahogy egyik válaszoló mondta, sok a homályos folt ebben.
2014. jan. 29. 14:23
 13/25 A kérdező kommentje:

Szerinted ezzel kellett volna a megismerkedésünket kezdeni???

Nem gondoltam róla, hogy ilyen. Én szeretem őt.

2014. jan. 29. 14:27
 14/25 anonim ***** válasza:
nem illetek össze szerintem...
2014. jan. 29. 14:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2014. jan. 29. 14:34
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem kellett volna nekiszegezni rögtön ezt a kérdést, de ez véleményem szerint igen hamar kiderül, hogy ki milyen, miután összejöttetek.
2014. jan. 29. 14:36
 17/25 anonim ***** válasza:

Sosem szeretted, vagy ez most jött? A simogatást és puszilgatást a korkülönbség miatt is érezheted apáskodásnak ( mondjuk nem mindegy, hogy hol puszilgat, simogat. Ha pl a fejedet simogatja, azt én nagyon utálom :D )

Amúgy biztosan szereted? Ne vedd kötözködésnek, csak ezen én is elgondolkodtam egyszer. Egyébként nálunk én igényeltem volna, ő nem. Most ő igényelné, én szoktam el tőle :D Ja, és a 45 évesen nem kellene ezt csinálnia. Erről annyit, hogy 42 volt a párom, mikor összejöttünk, most, 10 évvel később jutottunk el oda, hogy hajlandó kézen fogva sétálni. Addig utálta :D

2014. jan. 29. 14:42
 18/25 anonim ***** válasza:
95%
Keress olyat, aki korban jobban illik hozzád. Lehet, hogy azért nem esik jól a szeretgetése, mert nem is férfiként, hanem apaként gondolsz rá. Éltek egyáltalán szexuális életet? Akkor nem zavar, ha szeretget?
2014. jan. 29. 15:04
 19/25 anonim ***** válasza:
97%

"Én szeretem őt."

Mit kell itt fonomkodni vele? A lof.szt szereted! Csak magadat szereted.

A szeretet lemondassal jar a masik javara (akar a sajat karodra). Hol teljesul ez itt?

Meghogy "szereted"! Na persze...

2014. jan. 29. 15:36
 20/25 anonim ***** válasza:
93%

Akit szeretünk, anank szeretjük az érintését is.

Te biztosan nem szereted.

2014. jan. 29. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!