Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem szeretem amikor a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem amikor a párom simogat és csókolgat. Azt hiszi, hogy van valakim pedig nincs. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Sosem szerettem, ha nyaltak faltak és szerintem 45 évesen neki sem kellene ezt csinálnia.
2014. jan. 29. 13:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

"Nem szeretem amikor a párom simogat és csókolgat"

Magyarul egy FRIGID JÉGCSAP VAGY!!

Engedd el a pasast, hadd tegyen boldoggá egy normális nőt!

2014. jan. 29. 18:13
 22/25 mayo18 válasza:
0%
ja igazottok van,de amúgy én sem szeretem azt,pedig kis babánk is van már:)
2014. jan. 29. 18:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Mit lehetne tenni? Mondd neki, hogy van itt egy csinos, okos, érzéki nő (értsd: én), aki nagyra értékelné, ha minél többet csókolgatná, simogatná, de ne Teveled tegye.:)
2014. febr. 1. 02:29
 24/25 anonim ***** válasza:

13: Igen. Én evvel kezdem.

Olvass el egy Gary Chapman-könyvet, a szeretetnyelvekről szól, tehát hogy 5féle tipus van aszerint, ki mitől éli meg, hogy szeretik. Az tipus egyik a testi érintéstől. Ez alapján érdemes igazán párt választani!

2014. febr. 1. 02:38
 25/25 anonim ***** válasza:

13: Hiába gondolod azt, hogy szereted, ő ebből semmit nem érzékel. Abból érezné a szeretetedet, ha puszilgatnád, cirógatnád. hiszen kéri is, mondja is!

Éhezik a szeretetedre, mert az ő szeretetnyelve szerint nem adsz neki. Ez van.

2014. febr. 1. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!