Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet-e házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e házasság?

Figyelt kérdés
Szerintetek, ha egy férfi nem hisz a házasságban (mert a legtöbbnek úgy is válás a vége, meg értelmét sem látja), akkor soha nem fogja megváltoztatni a véleményét? Akkor se ha a párja szeretne összeházasodni vele?
2014. febr. 7. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

sok dologtól függ

az én férjem is így gondolta...22 évesen, amikor megismerkedtünk.

nem látott jó példát a házasságra... aztán rajtam keresztül a családomat, ahol szinte csak működő házasságok vanank...

Aztán ő hozta fel a témát, azóta házasok vagyunk

2014. febr. 7. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, szerintem ezt egyéne válogatja, ki könnyen változtatja a véleményét, ki meg soha. Én férfi 30 éve nem változtattam meg a házasságot ellenző véleményem, még jó, hogy a párom se házasság-párti...
2014. febr. 7. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem több ismerősöm is ilyen nézeteket vall. Hogy nincs értelme a házasságnak. Mindegyik 30 felett van már, kapcsolatban élnek és ahogy tudom egyik sem tervez továbbra sem esküvőt. Az egyik mondta egyszer, hogy ha úgy adódna hogy a barátnője nagyon ragaszkodna hozzá, akkor elvenné, de magától nem jutna ilyen eszébe. Szerintem ezt kikényszeríteni nem lehet és nem is érdemes. Ha nem magától változik meg a véleménye, akkor vagy el fogadod így vagy tovább lépsz. Ez meg már a Te döntésed.
2014. febr. 7. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy érdekes dolog egyébként, mert minden látszattal, meg közvélekedéssel szemben ez leginkább az illetőnek a saját szüleihez való viszonyulásáról szól, és nem a párkapcsolatáról. Legalábbis ez derült ki kb a "Magyar Ifjúság 2012" c. 6000 fős monstre kutatásból...:)
2014. febr. 7. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Az én férjem is pont úgy volt ahogy az első írta. És annyira jól megvagyunk, hogy azt mondtuk akkor meg miért ne házasodnánk?
2014. febr. 7. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ez sok dologtól függ. Ha esetleg megtalálja élete párját, akkor könnyen lehet, hogy megváltozik a véleménye és házasságra adja a fejét. :)
2014. febr. 7. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Igen, egyébként az sem kizárt, hogy azért tiltakozik mert még úgy érzi, nem találta meg az igazit! Én 4 évet töltöttem el egy olyan ember mellett, akiről végig azt hittem hogy életem párja. Aztán teljesen véletlenül derült ki egy levelezéséből, hogy valójában szeretett, de nem tőlem akart gyereket és nem engem képzelt el feleségeként. Az ilyenre felesleges várni, ha nem téged akar, akkor úgysem fog elvenni.
2014. febr. 7. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyéntől függ. De ha már így kijelentette, hogy nem akar házasságot, akkor azt tanácsolom, ne arra építs, hogy majd biztos megváltozik a véleménye. Elképzelhető, hogy megváltozik, de sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem.
2014. febr. 7. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon ellenzi akkor nem hiszem hogy meggondolja magát...

Az én férjem olyan volt, hogy nem látott házasságra pozitív példát. Az anyja 1x elvált, az apukája miatt meg megözvegyült (csak 4 évet voltak együtt), nagybátyja 1x elvált, a nagymamája 1x elvált....stb...

Szóval ha úgy alakul ő inkább az együttélést választotta volna.

Aztán megismerkedtünk, szerelmesek lettünk, összejöttünk, és 1 hónappal később megkérte a kezem, teljesen magától:D Másfél év után meg összeházasodtunk. Már majdnem 4 éve vagyunk együtt, és minden a legnagyobb rendben:)boldogok, szerelmesek vagyunk:)

De ő nem kardoskodott különösebben a házasság ellen, csak nem ez volt az elsődleges, amikor még elképzelte, hogy ha majd lesz valakije hosszútávon....:) hát ilyen is van.

2014. febr. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!