Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e házasság?
sok dologtól függ
az én férjem is így gondolta...22 évesen, amikor megismerkedtünk.
nem látott jó példát a házasságra... aztán rajtam keresztül a családomat, ahol szinte csak működő házasságok vanank...
Aztán ő hozta fel a témát, azóta házasok vagyunk
Ha nagyon ellenzi akkor nem hiszem hogy meggondolja magát...
Az én férjem olyan volt, hogy nem látott házasságra pozitív példát. Az anyja 1x elvált, az apukája miatt meg megözvegyült (csak 4 évet voltak együtt), nagybátyja 1x elvált, a nagymamája 1x elvált....stb...
Szóval ha úgy alakul ő inkább az együttélést választotta volna.
Aztán megismerkedtünk, szerelmesek lettünk, összejöttünk, és 1 hónappal később megkérte a kezem, teljesen magától:D Másfél év után meg összeházasodtunk. Már majdnem 4 éve vagyunk együtt, és minden a legnagyobb rendben:)boldogok, szerelmesek vagyunk:)
De ő nem kardoskodott különösebben a házasság ellen, csak nem ez volt az elsődleges, amikor még elképzelte, hogy ha majd lesz valakije hosszútávon....:) hát ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!